Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta párkapcsolatban élők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta párkapcsolatban élők, hogy érzitek magatokat benne?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Napról napra jobban. 5 éve együtt, 3 éve közös fedél alatt.
2018. febr. 25. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
2 éve és 3 hónapja vagyunk együtt, hogy ez réginek számít-e, nem tudom, annyira nem, de egyébként remekül.
2018. febr. 25. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

8 éve vagyunk együtt, 7 éve együtt élünk, több, mint 4 éve házasok, kislányunk nyáron lesz 3 éves. Épp dolgozunk a kistesón. Mi szuper jól megvagyunk, tényleg szerintem nagyon jó a kapcsolatunk (ha nem így lenne, nem vállalnánk még egy gyereket, én legalábbis tuti nem szülnék szar kapcsolatba). Boldognak érezzük magunkat, sokat beszélgetünk, szeretünk együtt lenni most is.

30N

2018. febr. 25. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Lassan 3 éve együtt, eddig minden tökéletes. :)

22L

2018. febr. 25. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

2 és fél év nem tudom, hogy mennyire számít réginek, de minden nagyon jó.

22/N

2018. febr. 25. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
12 év. Hegyekkel,völgyekkel jól:)
2018. febr. 25. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

3 éve, mással nem is akarnék lenni.

Előtte bulisabb voltam, nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen ilyen komoly kapcsolatom lesz, de abszolút jó útnak érzem. Nyáron költözünk össze, de már így is minden nap egymással alszunk, főzünk/mosunk/takarítunk a másiknál, szóval csak egy fedél alá hozzuk a dolgokat. Nagyon remélem, hogy össze is házasodunk majd egyszer és vele is öregszem meg.

21L

2018. febr. 25. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
kereken 20 éve, ha tudsz alkalmazkodni és a párod bolondságai még az általad elviselhető korlátokon belül maradnak, akkor teljesen oké és könnyedén megy minden.
2018. febr. 26. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!