Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire és meddig lehet tartós egy párkapcsolat úgy, hogy az egyik fél szereti kirakatba tenni a közös életük mozzanatait, a másik pedig nem, és amit tud, rejt a nyilvánosság elől? Voltál már ilyen kapcsolatban? Hogyan alakult?
Nos, én szoktam feltenni Facebookra képeket, de kizàrólag a lànyomról, a helyekről ahovà pàrommal (vagy közösen, unokài és lànyom járunk kiràndulni) de róla nincs fent kép, ez kifejezett kérése volt mikor összejöttünk. De ezt a baràti tàrsasàg is tiszteletben tartja.Nincs is oldala, nem igényli.
Baràtainknak is vannak képei róla, kettőnkről, hàrmunkról, de azok nincsenek közszemlére téve.
Nekünk elég annyi, hogy 4 éve boldogok vagyunk posztolgatàs nélkül is.
Vannak nagyon jó baràti hàzaspàr ismerőseink, telefon:
-Szia, àtjöttök vacsizni?
-Igen.
Ehhez nem kell Facebook.
#13: ez baj. Miért a technológiai fejlettség okozta arctalan, személytelen mellékhatásokhoz kell alkalmazkodnunk? Oké, akinek ez elég, csinálja. De a legszomorúbb az egészben, hogy akiknek életidegen a személytelen kapcsolattartás (azokról is beszélek, akik amúgy megtehetnék, hogy találkozzanak), őket is maga alá nyomja ez az egész jelenség, mert hiába akarok én személyesen találkozni, ha a kényelem szülte lehetőség miatt a másiknak elég a netes pittyegés.
Ez is probléma az emberekkel. Tökre kezd átmenni a személyes találkozások témája valami utópisztikus képpé.
Úgy látszik nem jön át. Nekifutok mégegyszer, hátha a net hálójában és a fejekben megragad :) A "fb korában" tényleg vékony jégen kell táncolni, mert van olyan ismim( szerintem mindenkinek van) aki naponta posztol, szinte a leglényegtelenebb dolgokról. Ugyanakkor ha valaki azt nem tudja megoldani hogy fentlegyen , egy db képpel meg hogy ő a Gipsz Jakab Tökfalváról, az egy magát szándékosan ( és valószínűleg feleslegesen is) elrejtő személy. És itt nem a 86 éves Téri nénit mondom példának, hanem olyanokat, akik értenének is hozzá. ( Mondjuk sok idős is halad a korral, van 72 éves rokonom is aki fb-zik)
Szóval vannak árnyalatok, és amire kitalálták anno a köz.oldalakst, az eredeti szándékkal,arra nagyon jól használható.
És bocs az offért kérdező, csak a téma kapcsán feljött bennem , hogy ezt így megemlíteni.
"Ráadásul egyre több munkahely csekkolja le az illető személyt, mikor állásinterjúra jelentkezik."
Aki ilyen helyre jelentkezik, az meg is érdemli. Attól függetlenül, hogy ehhez konkrétan nincs joguk a munkáltatóknak.
*megemlîtem.
Meg közben az is eszembe jutott, hogy tök jól magyarázkodom itt a net hasznosságáról elvileg "antitalentumoknak," , közben meg a neten megy a kommunikáció. :D majd áttérek füstjelekre . Ja, nem :)
Hogy érted, hogy “amit tud, rejt a nyilvánosság elől”? Tehát a barátnőjét is szégyelli és nem mutatja be a szüleinek, barátainak?:D
Nem tudom, hogy miért gondol mindenki facebook-ra, hol ott konkrétan sehol sem írt erről. Szerintem úgy is értelmezhető a kérdés, hogy az egyik fél szeret mesélni a kapcsolatáról barátoknak, míg a másik fél titkolózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!