Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire és meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire és meddig lehet tartós egy párkapcsolat úgy, hogy az egyik fél szereti kirakatba tenni a közös életük mozzanatait, a másik pedig nem, és amit tud, rejt a nyilvánosság elől? Voltál már ilyen kapcsolatban? Hogyan alakult?

Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 08:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Van egy zárkózott típusú ismerősöm, elég sok dolgot rejtve tart magáról a nyilvánosság elől, még az ismerősök elől, néhány dolgot posztol, de nem az a típus. A párja meg jóval nyitottabb típus, ő mindenfélét posztolgat, és az ismerősömön látom, hogy nem nagyon tetszik neki ez a dolog, meg ismerősi körben mikor szó volt az egyik ilyenről, mondta is. Van, amikor ő is lelkes, de látszik rajta, hogy neki ez nagyon kényelmetlen, és a párja erre valahogy nincs igazán tekintettel. Én valahol a kettőjük között vagyok egyébként, illetve kicsit tudatosabban használóm a közösségi oldalt, mert különböző ismerőscsoportok vannak, akiknek különböző láthatósági szintet állítottam be, ha az idővonalamra ír valaki (akár egy születésnapi köszöntést), azt például csak én látom, így van beállítva, nyilvánosan a születési dátumomból csak az évszám látszik, mert az életkoromból volt már sok félreértés, legalább az legyen publikus, de a hónap, nap, csak az ismerősöknek látható, van ismerősöm, aki korlátozottra van állítva, tehát csak a nyilvános dolgokat látja, mint azok, akik nem ismerősök, mert nem akarok az ismeretség törlésével sértődést, de amúgy nem vagyunk rosszban, csak nem olyan szintű ismerős, hogy többet is láthasson. Szóval megértem az ismerősömet, hogy zavarja ez a dolog, de egyelőre úgy tűnik, hogy eltűri ezt a párjának, kérdés, meddig, mert legutóbb kb. egy éven belül véget ért egy előző kapcsolata, és akkor jött össze a mostanival.

Nekem ilyen kapcsolatom még nem volt, valahogy erre is odafigyelek, hogy legyünk némileg hasonlók ezen a téren is, és ne hozzuk kényelmetlen helyzetbe a másikat, ha valaki nagyon nem az én világom ezen a téren, nagyon szélsőséges hozzám képest, azzal nem is kezdek.

2019. jan. 16. 10:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyensúlyt kellene találni ebben is, a rejtegetés és a túlzott mutogatás is fura. Volt barátnőm akivel sok képet megosztottunk, volt akivel nem is jelöltük egymást, a jelenlegivel fent van 1-2 fotó.
2019. jan. 16. 10:54
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondolom, egy egyensúlyi helyzet lenne a jó megoldás, bár ezt nem minden pár találja meg, aztán ott lehetnek ebből gondok, szerintem.
2019. jan. 16. 10:58
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

Én màr így jó "harmincegynehànyasként" nem fakadok könnyekre a posztolgatás hiànyàtól, pàrom meg mint írtam, kifejezetten megkért (a baràti tàrsasàgot is!), ne tegyenek fel róla képet.

Posztolok a lànyomról (az engedélyével! 9 éves) posztolok a kutyàról, a tóról az udvaron, a növényekről, télen a havas fenyőkről ha kimegyek.

Igenis illik tiszteletben tartani màsok kéréseit.

2019. jan. 16. 11:08
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát akkor feleségem és én pszichológiai esetek vagyunk!

Feleségemnek nincs is FB-profilja. Nekem csak azért van, mert sok internetes híroldalnál leírnám a véleményemet, és egyre több helyen csak FB-profillal lehet. Továbbá, ha gyerekünknek az óvodában valami szülői FB-csoportot találnak ki, ahol híreket közölnek, akkor az eljusson hozzánk (habár végül e-mailes lev.lista lett belőle).

Az én FB-profilomon a nevemen kívül semmi nincs, sem fénykép, sem lakóhely, sem munkahely vagy iskolák. Aki bejelöl ismerősnek, visszajelölöm, ennyi az aktivitásom.

Nincs időm rá és nem is érdekel. Akik számomra fontosak, azokkal telefonon és személyesen tartom a kapcsolatot. Gyerekeinkről tehetnék föl X db gyönyörű képet, bezsebelhetném az elismerő visszajelzéseket, de nekem ilyenekre nincs időm. Rokonaink amúgy is látják a gyerekeinket.

Nem hiszem, hogy akár mi, akár azok az ismerőseink, akik nem tudják életünket követni, bármiről is lemaradnának emiatt.

A munkahely meg ha keresi az FB-profilomat, akkor régen rossz... Olvassa el az önéletrajzomat, kérdezzen utánam szakmai körökben. A lényeget ott fogja megtudni rólam.

2019. jan. 16. 11:37
 26/26 A kérdező kommentje:

Nos, a kérdés nem arról szólt, hogy jó-e bármelyik közösségi oldal, ki használja, ki nem, létezünk-e, ha valamelyiket nem használjuk. :-) Mindenkinek megvan a maga véleménye, elve, gondolkodásmódja, használati módja, én próbálok egy normál egyensúlyt tartani a magam részéről, de persze sok tőlem eltérő felhasználó is létezik. Én igyekszem az előnyét látni és ennek megfelelően használni, de van, aki teljesen kizárja az életéből, meg olyan is, aki még a szülőszobáról is képes bejelentkezni. Ez itt most nem téma, legyen egy másik kérdés tárgya. :-)

Csak arra vonatkozott a kérdés, hogy ha adott két ennyire eltérő ember, akkor mik lehetnek a következmények, van-e kompromisszum, ha nincs, akkor meddig tartanak ki, melyik félnek lesz előbb elege esetleg, és hogy akinek van ebben személyes tapasztalata is, az mit tapasztalt. :-)

2019. jan. 16. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!