Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az alábbiak közül melyik állapot feltételezi a legideálisabb kapcsolatot?
1. A pár FB-ja tele van rengeteg közös képpel, szerelmes idézetekkel, viszont ha éppen mosolyszünet van, azt is tudatják a Face-en, szomorkás, melankolikus idézetek, gondolatok formájában. Gyakorlatilag a Face-en élik a kapcsolatukat.
2. A pár csak a boldog pillanatokat osztja meg, sok-sok szerelmet árasztó közös fotó, aki rájuk néz az oldalon, joggal gondolhatja, hogy egy tökéletes páros(közben gyakran nem így van, erre számos példa létezik)
3. Közös képek nincsenek a párról se a lány, se a srác oldalán, de kint van, hogy kapcsolatban vannak, és rengeteg boldogságról árulkodó gondolat, idézet van posztolva
4. FB-profilja csak az egyik félnek van, 1-2 képpel(közös nincs), ki van írva, hogy "kapcsolatban", de semmi továbbit nem tudunk meg a kapcsolatukról, nem posztol az illető semmit
5. Egyik félnek sincs FB-ja, nincsenek fent, nem szeretik a közösségi oldalakat(tegyük fel, látásból, ill. névről is ismeritek a párt, de sehol sem lehet rájuk keresni a neten)
Ezek közül - ha meg lehet tippelni - melyik párnak lehet a legideálisabb a kapcsolata, ha csak a fenti esetekből indulunk ki?
Én az 5.et szoktam képviselni. Nem másnak élem meg a boldogságomat/szomorúságomat. Senkinek semmit nem akarok bizonyítani, sírni se. A magánélet az MAGÁNélet.
25N
5.
Nalunk a páromnak nincs Face, ill. van, de nem a nevén, hanem egy munka miatt.
Nekem van. Soha nem raktam fel róla képet, és a kapcsolati állapotom is rejtett.
Évek óta vagyunk együtt.
Én és a barátom egyik kategóriát sem képviseljük. Van facebookunk mindkettőnknek, és ismerősök is vagyunk. Mivel rengeteg emberrel ott tartjuk a kapcsolatot, ezért aktív felhasználói is vagyunk. Viszont: nincs 1 db közös kép se, és nincs is kiírva az hogy kapcsolatban.
Én 22, barátom 33 éves. Szóval,nem vagyunk öregek, főleg én. Viszont, mind ketten élvezzük az életet, szeretünk bulizni, barátokkal lenni szóval nem is vagyunk otthon ülős nyugdíjas pár. De úgy gondoljuk, hogy a facebuk világ az egy eléggé szánalmas hely, mivel rengetegen a látszat miatt töltenek fel képeket, amikről süt hogy parancsszóra van széles vigyor mindenki arcán. Na meg a beállított képektől rosszul vagyok. Én szerintem sokan így akarnak a külvilágnak üzenni hogy ők milyen k..rva boldogok, miközben lehet hogy egyáltalán nem azok, sőt...
Azzal szerintem nincs gond, ha valaki néha néha 1-1 közös képet meg oszt. Az lehet a büszkeségnek a jele is. Viszont az, aki megosztja hogy mivel lepte meg a pasija valentin napon, éppen hol nyaralnak, hol dugnak, hol töltik az évfordulót, milyen virággal csokival lepték meg, na ezek a rohadt irritálóak, és egyértelműen külvilágnak szóló dolgok, amik mögött csak a nagyzolás áll, miközben lehet hogy nincs mögötte túl sok érzelem.
Vissza térve hozzánk, úgy gondolja mind kettőnk, hogy azok akik számítanak nekünk azok tudják hogy együtt vagyunk. És van olyan erős, stabil lábakon a kapcsolatunk, hogy nincs szükségünk senkitől se vissza igazolásra, hogy jajj ilyen olyan szép pár vagyunk...
Azt gondolom, aki fejben érett és felnőttes, az nem látja szükségét annak hogy feleslegesen minden apró kis sz.rságról kiposztoljon rendszeresen képeket. Max néha 1-1 képet.
Mi akkor a 6. kategória vagyunk :D
Ki van írva, hogy "kapcsolatban", mert így kevesebb random ember ír rám ismerkedési célból.
Saját feltöltésű közös fotó 1 db van, nálam, mert akkor már 2 éve nem cseréltem profilképet, és nagyon máshogy néztem ki. Magamat meg nem szoktam fotózgatni, eseményeken/programokon csinálnak rólam képet mások, és mivel együtt voltunk a párommal, ő is rajta van a fotókon, amiken én. (Egyébként sok fotó van fent ismerőseink képei között, amin együtt vagyunk, ha ez számít... ja, meg egyszer tettem fel egy képet a közös főztünkről, amihez odaírtam, hogy vele csináltuk.
Idézetet, cuki gondolat, szerelmes zene, hasonlók egyikünknek se stílusa (sőt, úgy általában megosztogatni dolgokat, ha 3 hónap alatt ketten összehozunk egy posztot összesen, akkor sokat mondtam), egymás falán meg még soha semmit nem osztottunk meg, nem is nagyon kommentelgetünk.
A való életben hihetetlenül jónak, kiegyensúlyozottnak és boldognak tartjuk a kapcsolatunkat, szeretjük egymást. A facebookot mindketten a chat miatt használjuk, illetve nekem segít az egyetemi dolgokban, plusz gyakorlom az angol fogalmazásom külföldi oldalakon való kommentháborúzással néha, ő pedig ott olvas híreket és nézeget hobbijával kapcsolatos oldalakat.
Általában kinn volt, hogy kapcsolatban és egy-egy közös kép. Ömlengés, like cunamik, komment áradatok nem voltak.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!