Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted melyik a legideálisa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted melyik a legideálisabb barátnő/ feleség jelölt?

Figyelt kérdés

Aki ismeri a Született feleségek c. filmet abból mit gondol, melyikük a legidálisabb érzései szerint?

Külső -belső tulajdonságok alapján is írhattok véleményt...

[link]

2016. dec. 1. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Feltettem hasonló kérdést àltalànossàgban lehurrogtak majd linkelem. Amúgy Linett.
2016. dec. 1. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
2016. dec. 1. 13:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem is ő szimpatikus, neked miért?
2016. dec. 1. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:

6.

3.

2.

4.

1.

5.

A helyes sorrend. :D

2016. dec. 1. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezek közül?

Majd megkérdezem nagyapámat...

2016. dec. 1. 13:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Ha esetleg segítség, a rövid jellemzése a karaktereknek... :

1. a Vörös haju (Bree) - Házias, könnyen meg tud főzni mindent, rendmániás, nagyon pedáns, viszont semmi lazaság nincs benne. Nem vevő a szexuális újdonságokra nagyon konzervatív.

2. Lynette - Családanya, aki igyekszik koordinálni egy egész családot és a háztartást, igyekszik jó anya, jó szerető és feleség lenni, de imádja a munkáját is.

3.Susan- Az állandó ügyetlen, akiben viszont rengeteg művészi hajlam van, gyakran képes felfújni a legkisebb dolgot és túldramatizálni mindent.

A munkájában sikeres. Tipikus romantikus szerelmes.

4. Gabrielle - Fontos számára a külsőség, pénz, jómód. De arra vágyik mégis, hogy a férj megbecsülje és ne tárgyként kezelje. Se főzni, se háztartást vezetni nem tud, viszont jó vele a szex.

5.Edie - A vadmacska. Akinek a jó szex a bulik és az esztétika fontos.

Nem érdekli, hogy a férfinek sok a pénze vagy kevés, a lényeg, hogy férfi legyen mellette.

6. Mary - Kedves, barátságos, nagyon visszahúzódó, de családcentrikus. Lelkileg labilis. De az összes felsorolt közül ő tudja leginkább vezetni, koordinálni a mindennapokat.

2016. dec. 1. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Lynette. Ő családcentrikus, nem csalná meg a férjét, mert szereti és támogatja a döntéseiben is.
2016. dec. 1. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezen leírások alapján a 6os Mary.
2016. dec. 1. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ismerem a sorozatot, mert férfiként kíváncsi voltam mire kattantak úgy rá a nők.

Szerintem a sorozatban szereplő nők többsége valamilyen szinten hátborzongató. A felsorolt rövid jellemzéseid alapján többnyire mindegyik szerethetőnek tűnik. Mondjuk nekem a hűtlenség és a több férfifel folytatott szexuális kontaktok miatt már kizáróak is ezek a vadmacskának látszó példányok.

Az művészi hajlam, családcentrikusság, háziasság, eszek szerethető tulajdonságok. Még az ügyetlenség miatt is lehet valaki cuki. És szerintem nem feltétlenül baj, ha ellentétes tulajdonságok keverednek egy kapcsolatba, amennyiben képesek a felek normálisan kezelni. Mondjuk egy introvertált és extrovertált személyiség is élhetne boldogan egymással.

Ha a felsoroltak közül kell választani, akkor a 2-es tűnik a legjobbnak. De én azért nem egy ilyen sorozatra alapoznám a személyiségemet, sem az esetleges partnerét.

2016. dec. 1. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
egyik se! Nem vennék feleségül senkit az életben!
2016. dec. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!