Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik teljesen a másik fél klónjává próbálnak válni egy kapcsolatban? Meddig működhet egy ilyen kapcsolat?
Ha nem mondasz le a saját énedről és megmaradsz önmagad lenni, akkor nem gáz.
Az a szánalomra méltó, ha az ember feladja saját magát, megszűnik önmaga lenni és teljesen azonosul a másikkal.
Azok a kapcsolatok nem fognak sokáig működni.
Én nem szoktam lemondani önmagamról, bár ösztönözni tud valaki olyan dolgokban, amik számomra érdekesek, és ő jó benne, tanulhatok tőle, vagy látja, hogy nekem menne és biztat... stb., de pl. a spenótfőzelékkel akkor is ki lehetne kergetni a világból, ha a nagy Ő kedvenc étele lenne. :-D És akkor is hallgatnék rockzenét, ha a nagy Ő nem szeretné, max. megoldanám valahogy, hogy ne zavarja.
Igazából azokra az esetekre volnék kíváncsi, amiknél teljesen kifordul valaki önmagából, és nem ösztönzésről illetve természetes kíváncsiságról van szó.
Esetleg van-e itt olyan, aki átélt már ilyet, ő változott meg ennyire, vagy valaki az ő hatására, vagy ismerősi körben látott ilyet, és hogy mégis meddig tartott ki ez a kezdeti lendület?
Van most egy ilyen kapcsolat az ismeretségi körömben, kb. fél éve tart, még nagy a lelkesedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!