Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatról le kellett mondanod pedig nem akartál és a másik fél sem?
A helyzet az, hogy exem visszatért. Nagyon szerettem, sokat szenvedtem utána, és szinte éreztem is, hogy itt nekünk még nincs vége.
Ő dobott engem kb egy éve, jogosan, sok volt a veszekedés amit én kezdeményeztem.
Nem tudom most mit tegyek, akarnám is meg nem is, hogy újra együtt legyünk.
Mikor együtt voltunk nem voltam 100%-osan boldog, de alapból egy elégedetlen tipus voltam mindennel kapcsolatban.
Nem tudom érdemes lenne-e megpróbálni. Mit szólnának a családtagjaink, szüleink, ismerőseink?!
Ki volt már hasonló helyzetben, hogy nem tudta eldönteni mit akar?
Végül hogy döntöttél, és miért így?
21/L
A fő kérdés és a kifejtés között nem látok semmi összefüggést.
A fő kérdésre a válaszom igen. Mi is úgy szakítottunk hogy egyikünk sem akarta, így hozta az élet.
A problémáddal kapcsolatban, a leírásod alapján nem lehetett ez valami óriási szerelem.
Ha valamivel kapcsolatban bizonytalan vagy, azt nem akarod igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!