Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el randizni a másik sráccal?
Az a helyzet, hogy pár hete randizgatok egy pasival, de elég furán viselkedik. Mármint, a találkozók tök jók(heti 2-3), de mikor nem vagyunk együtt, egyáltalán nem keres. Viszont így nem nagyon tud kialalkulni bizalom sem iránta...még beleszeretni sem merek. Ha legközelebb találkozunk, mindenképp megbeszélem ezt vele, bár most sem beszéltünk 2 napja..
Van egy másik srác, akivel már előtte beszélgettem és elhívott találkozni. Valahogy úgy érzem, hogy nem kéne elszalasztanom, mert szimpatikus és lehet a “barátom”(nem az még hivatalosan) igazából csak talonban tart, vagy nem tudom, de nekem elég fura, hogy néha napokig nem beszélünk. Pedig online van sokat és hívhatna is. Ti mit tennétek?
El kell menned mindenképp,hogy ismerd meg a másik nemet jobban.
Fizesd a számla felét,és nem lesz vita,sem sértődöttség ha nem lesz folytatás.
Hol írtam, hogy én nem keresem? Én is szoktam írni neki de nem valami kommunikatív cseten..erőltetni meg nem akarom.
2 opciót látok: vagy van neki más is a képben,vagy függetlenebb típus és nehezen kezd el kötődni. Ez persze nem gond, mert én is, de amíg az első verziót nem tudom kizárni..addig nehéz is lesz jobban megbíznom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!