Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal fogok randizni, aki másik városban lakik, ahol semmit nem ismerek. Szerintetek nem gond ha megkérném hogy ő válasszon helyszínt?
Szerettem volna javarészt én irányítani a randit de ebben az egyben lehet neki kell döntenie.
Nem fog emiatt balfazsnak nézni?
Nézz ki egy-két helyet a neten előre.
Aztán mondj neki valami olyasmit, hogy kinézted az xxx helyet, de nem vagy erre ismerős, és ajánlhatna, ha tud jobbat. És így balfék se vagy, de meghagytad a választás jogát is hátha így jobban a kedvére tehetsz.
Sztem ez teljesen jó ötlet. Több okból is.
1. Ő tudja, hogy melyik hely jó, melyik hely nem, ismerős a környéken.
2. Ha kicsit utánanyomozol a lehetséges találkahelyeknek neten, akkor az is kiderülhet a helyválasztásból, hogy mennyire pénzéhes, mennyire van tekintettel rád, a partnerére. (volt pl. itt olyan kérdés, hogy nem értette a nő, vagy nem akarta megérteni, hogy egy barátnője miért mondta gáznak azt, hogy a kedvenc drága éttermét ajánlotta a friss randijának, és utána még azt tervezte, hogy a legdrágább tengeri herkentyűs fogást választja, mert hát az a legfincsiiiiiiibb... meg ha apu elvisz oda, mindig azt eszem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!