Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek el randizni a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek el randizni a másik sráccal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár hete randizgatok egy pasival, de elég furán viselkedik. Mármint, a találkozók tök jók(heti 2-3), de mikor nem vagyunk együtt, egyáltalán nem keres. Viszont így nem nagyon tud kialalkulni bizalom sem iránta...még beleszeretni sem merek. Ha legközelebb találkozunk, mindenképp megbeszélem ezt vele, bár most sem beszéltünk 2 napja..

Van egy másik srác, akivel már előtte beszélgettem és elhívott találkozni. Valahogy úgy érzem, hogy nem kéne elszalasztanom, mert szimpatikus és lehet a “barátom”(nem az még hivatalosan) igazából csak talonban tart, vagy nem tudom, de nekem elég fura, hogy néha napokig nem beszélünk. Pedig online van sokat és hívhatna is. Ti mit tennétek?

2018. febr. 3. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Senki nem mondta, hogy biztos. Mi csak arra probaltunk ravilagitani, hogy a te fejedben viszont ez egy letezo lehetoseg, mig nala csak talalgathatunk. Te mar a talalgatasert bizalmi problemas vagy, mig nalad a valodi letezo opcio is feljohet. Erted mar a kulonbseget vagy meg mindig nem?
2018. febr. 3. 11:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Fejlemények: végül elmentem ma a másik sráccal randizni és nagyon jó volt, a “barátom” pedig azóta sem keresett(utoljára én írtam rá). Szóval szerintem jól tettem, hogy hallgattam a megérzéseimre, aki ennyi ideig szarik a fejemre(holott sokszor online van), attól nem akarok már semmit. Ha legközelebb jelentkezne, meg is mondom neki, hogy felejtsen el.
2018. febr. 3. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Vagyis addig volt jó - jobb híján -, amíg nem akadt más. Aztán nem érted, miért nem keresett.
2018. febr. 4. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Hülye pitsa :D
2018. febr. 4. 11:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Emberek, én nem ismerem a ti értékrendeteket vagy szükségleteiteket, de az enyémbe nem fér bele, hogy egy kezdődő vagy meglévő kapcsolatban napokig ne beszéljünk(konkrétan már 4 napnál tartunk). Ez számomra a közömbösség jele, ilyen esetben vagy van neki valaki más is, vagy szimplán nem érdeklem. Vagy álljunk hozzá pozitívan, biztos csak eltévedt a dzsungelben és nincs térerője.

Nincs ezen mit szépíteni, nekem ilyen emberre nincs szükségem. De tőlem ti járhattok olyannal, aki szarik a fejetekre, ha a ti lelketeknek az tesz jót, én inkább keresek olyat, akit érdeklek :D

2018. febr. 4. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!