Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy "sírig tartó" szerelem lesz a miénk?
16 évesek voltunk, amikor összejöttünk, most 20 évesek vagyunk. Mindkettőnknek ez az első, tartósabb, komoly kapcsolata, de szexuális értelemben, nem voltunk elsők egymásnak, mindkettőnknek voltak rövidebb kapcsolatai.
Nagyon szeretjük egymást és az évek során csak erősödött a kötődés, de most mindkettőnknek komoly változás lesz az életében: egyetemre megyünk. Ugyanabba az iskolába fogunk járni, de nem egy szakra és nem is egy karra. Nagyon félek az új környezettől, hogy esetleg majd akad valaki az új társaságban, aki szimpatikusabb lesz neki, mint én, és az érdeklődésük is jobban megegyezik, szóval összességében félek, hogy talál valaki jobbat. Nem tudom hogy reális-e ez a félelem, hiszen a 3 év alatt, amióta együtt vagyunk, mégcsak kis botlás sem volt egyikőnk részéről sem, csak ez az új helyzet nem tudom mit hoz ki belőlünk, eddig egy környezetben voltunk, a baráti társaságunk is közös, most viszont ez el fog különülni.
Beszéltem vele erről, de csak azt mondja, hogy mindig szeretne velem lenni, és hogy bízzak benne, és nyilván, én is ezt szeretném, csak bizonytalan vagyok.
20L 20F
Nekem csak 2 barátnőm van, akik a középiskolai szerelmükhöz mentek hozzá. Házasság, gyerekek, 20-22 év együtt. Mindketten akkor váltak el, és kezdtek új életet, mikor a gyerekek kirepültek, tehát 40 körül. Meg egy barátnőm anyukája, ő is 40 körül vált el, és még szült egy gyereket az új párjának.
Az egyetemen sajnos a legtöbb ilyen diákszerelem véget ér. Vagy utána, mikor a munkában másfelé indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!