Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi esély van arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy "sírig tartó" szerelem lesz a miénk?

Figyelt kérdés

16 évesek voltunk, amikor összejöttünk, most 20 évesek vagyunk. Mindkettőnknek ez az első, tartósabb, komoly kapcsolata, de szexuális értelemben, nem voltunk elsők egymásnak, mindkettőnknek voltak rövidebb kapcsolatai.

Nagyon szeretjük egymást és az évek során csak erősödött a kötődés, de most mindkettőnknek komoly változás lesz az életében: egyetemre megyünk. Ugyanabba az iskolába fogunk járni, de nem egy szakra és nem is egy karra. Nagyon félek az új környezettől, hogy esetleg majd akad valaki az új társaságban, aki szimpatikusabb lesz neki, mint én, és az érdeklődésük is jobban megegyezik, szóval összességében félek, hogy talál valaki jobbat. Nem tudom hogy reális-e ez a félelem, hiszen a 3 év alatt, amióta együtt vagyunk, mégcsak kis botlás sem volt egyikőnk részéről sem, csak ez az új helyzet nem tudom mit hoz ki belőlünk, eddig egy környezetben voltunk, a baráti társaságunk is közös, most viszont ez el fog különülni.

Beszéltem vele erről, de csak azt mondja, hogy mindig szeretne velem lenni, és hogy bízzak benne, és nyilván, én is ezt szeretném, csak bizonytalan vagyok.

20L 20F

2018. aug. 5. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne parazz ra elore. Bizz benne h majd megoldjatok ha felbukkan vki vmelyikotok eleteben.
2018. aug. 5. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Irónikus módon a bizonytalanságoddal érheted el, hogy mégse legyen sírig tartó. Te$! Hagyd rá de izibe! Fúj, dobod e!
2018. aug. 5. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég minimális esély van rá, de gondolom ezzel te is tisztában vagy. Jobb, ha azt az időt, amit nektek szánt a sors, nem aggódással, meg félelemmel töltöd, hanem inkább élvezed minden percét, amíg lehet. És ahogy az előttem szóló is írta, így több esélyed is van rá, hogy tovább tartson.
2018. aug. 5. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Kb. 1% :)
2018. aug. 5. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem csak 2 barátnőm van, akik a középiskolai szerelmükhöz mentek hozzá. Házasság, gyerekek, 20-22 év együtt. Mindketten akkor váltak el, és kezdtek új életet, mikor a gyerekek kirepültek, tehát 40 körül. Meg egy barátnőm anyukája, ő is 40 körül vált el, és még szült egy gyereket az új párjának.

Az egyetemen sajnos a legtöbb ilyen diákszerelem véget ér. Vagy utána, mikor a munkában másfelé indulnak.

2018. aug. 5. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem! Egy biztos, amit az egyik hozzászóló is írt, a bizonytalanságoddal, a kétségeiddel esetleg a féltékenységeddel megáshatod a kapcsolatotok sírját! Kívánom, hogy örökké tartson ami köztetek van!:)
2018. aug. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!