Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság extrából létre jöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrából létre jöhet szerelem? Másnál volt ilyen?

Figyelt kérdés

Ki mit tapasztalt?

A csajról annyit kell tudni hogy 2éve nincs senkije

Nem zárkózik el semmitől, nem erőlteti a dolgot majd ahogy alakul

Szimpatikus bejövünk egymásnak nagyon is de most nem akar komoly kapcsit lazán veszi a dolgokat

Szeritetek ebből később lehet szerelem

2018. júl. 3. 12:21
 1/8 A kérdező kommentje:

Én 28

Csaj 25

2018. júl. 3. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Lehet, de minek? Ilyen az alap beállítottsága, kell ez neked? Dugjad meg egy párszor, utána lapát.
2018. júl. 3. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Sose lesz olyan,mint egy szerelemből induló szerelem.
2018. júl. 3. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem lesz. Eleve nagyob furcsa ez a baratsag extrakkal. Ferfiaknak is gaz.
2018. júl. 3. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Mit akarsz olyan nőtől, aki érzelem nélkül lazán szexel?

Jó, lesz kapcsolat de bármikor lát egy jó pasit, nem kell neki érzelem, hogy alá feküdjön, csak úgy kipróbálás szinten. Neki ez simán megy.

2018. júl. 3. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
#erzelem nelkul szexel, mint a kerdezo, ugye,? Nokent irom, szexkapcsokatos pasi nem kene. Olcsoak, kozonsegesek.
2018. júl. 3. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! Igazad van, pasiban is vallalhatatlan. De a kérdésből ítélve a kérdező többet szeretne, ergo reménykedik.
2018. júl. 3. 15:40
 8/8 anonim válasza:
Elkövettem ezt a hibát összejöttünk és 1,5év után szakítottunk de ezért én vártam kb 4 évet. Majd megbeszéltük hogy talán megint összejövünk megkért hogy addig ne ismerkedjek ezért egy fiúval nem ismerkedtem akinek nagyon tetszettem és nekem is bejött majd ő az első lánnyal elment. Gondold végig, hogy neked kell e az, hogy vársz ré x évet és mondjuk cserébe együtt vagytok x/2 évet és darabokra töri a szíved és mire végre felépülsz akkor újra összetöri.
2018. júl. 4. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!