Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szükség van szerelemre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség van szerelemre egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Van 1 közös babánk, de én már nem szaretem a párom. Ha puszit ad, azt is utálom. Szex is max havi 2-szer van. Viszont jól elvagyunk, mint barátok. Sokat nevetünk, viccelődünk, nem gyakran veszekszünk.
2020. márc. 21. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nincs. Nem vagyunk már tinik.
2020. márc. 21. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Nincs. Én sem szeretem már a férjem. A szex viszont működöt köztünk még sokáig. Bár nekem mindig kevés volt a heti egy. Most hogy már igen akadozik nála ez is, egyre jobban kijön ,hogy semmiben sem vagyunk egymáshoz valók. Más érdeklődési kör, más a fontos.

Egy kapcsolatban valami jó kell ,hogy legyen. Gondolok arra: jó társaság, azonos értékrend, működik a szex, alá-fölé rendeltség értem ezalatt az egyik jobb, ezért a párja felnéz rá, isteníti, a partner meg élvezi a csodálatot. Ha viszont már semmi nem jó, nem fog meg a másikban mint az én esetemben, az a vége a házasságnak.

2020. márc. 21. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Nincs. Hiába a szerelem, ha más meg nem jó (szex, együtt élés, anyagiak,...).

Fel kell nőni!

2020. márc. 21. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Az elején mindenképpen, hiszen abból alakul át a szeretet. Ha szeretted régen, ráadásul gyereketek is van, akkor tessék szépen felnőttként viselkedni és visszahozni a lángot. Felelősek vagy a gyerekedért, amibe az is beletartozik, hogy nem váltasz apát 3 évente.
2020. márc. 21. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Havi 2 szex? Szerencsés vagy.
2020. márc. 21. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
Minden kapcsolat elérkezik oda, hogy elmúlik az izgalom belőle, mivel már annyira megismerted a másikat, hogy tudod, mire számíthatsz. Nem hibáztatni akarlak, mert mindig kettőn áll a vásár, de sajnos mindig csak magadon tudsz változtatni. Ha kapni akarsz, előbb adj. Ugyanúgy, mint az elején, amikor sem csak vártad a sült galambot, hanem te is készültél minden alkalomra. Biztos, hogy ez nem rögtön változtat meg mindent, de ha nem akarod kikukázni őt és valami párkeresős mozaikcsaládosdiba vágni itt járvány közepén, pár hónap próbát szerintem megér. A szerelem nem egy stabil érzés, sokban függ a hangulatunktól - kezdetnek nézz meg pár katartikus szerelmesfilmet és ha felbuzdultál, ahhoz fordulj levezetni, aki épp a háznál van.
2020. márc. 21. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha volt szerelem, akkor még visszajöhet. A baba átrendezi kicsit a hormonokat, majd 1-2 év múlva újra kívánni fogod. Persze ha konfliktusok miatt jutottál el ide - ami nem kevés van a gyerek érkezésével, kükönösen anyós-meny téren, amibe a kisfiak általában nem szeretnek belefolyni -, szóval az már nagyobb gond.

Szerelem kell az elején. Ha elmúlik, a kötődés megmarad. Ha sose volt, akkor az megalkuvás és egy boldogtalan élet az eredménye.

2020. márc. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!