Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van szerelemre egy párkapcsolathoz?
Nincs. Én sem szeretem már a férjem. A szex viszont működöt köztünk még sokáig. Bár nekem mindig kevés volt a heti egy. Most hogy már igen akadozik nála ez is, egyre jobban kijön ,hogy semmiben sem vagyunk egymáshoz valók. Más érdeklődési kör, más a fontos.
Egy kapcsolatban valami jó kell ,hogy legyen. Gondolok arra: jó társaság, azonos értékrend, működik a szex, alá-fölé rendeltség értem ezalatt az egyik jobb, ezért a párja felnéz rá, isteníti, a partner meg élvezi a csodálatot. Ha viszont már semmi nem jó, nem fog meg a másikban mint az én esetemben, az a vége a házasságnak.
Nincs. Hiába a szerelem, ha más meg nem jó (szex, együtt élés, anyagiak,...).
Fel kell nőni!
Ha volt szerelem, akkor még visszajöhet. A baba átrendezi kicsit a hormonokat, majd 1-2 év múlva újra kívánni fogod. Persze ha konfliktusok miatt jutottál el ide - ami nem kevés van a gyerek érkezésével, kükönösen anyós-meny téren, amibe a kisfiak általában nem szeretnek belefolyni -, szóval az már nagyobb gond.
Szerelem kell az elején. Ha elmúlik, a kötődés megmarad. Ha sose volt, akkor az megalkuvás és egy boldogtalan élet az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!