Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vonzódásra, szerelemre vagy erős baráti köteléknek tippelitek ezt meg?
- Kollegám a srác
- Első naptól kedves velem
- Azóta kb. velem beszélget a legtöbbet (Messengeren is) és élőben is egymás társaságát keressük (ált. együtt is dolgozunk, még ha amúgy nem is kéne együtt lenni, de megoldjuk)
- Mindig bíztat, kedves velem, kiáll értem, és ha bántanak, akkor azonnal ugrik
- Másnak könyörögnie kell, hogy megcsináljon X dolgot, nekem magától megcsinálja
- Múltkor azt mondta, hogy szereti ha egy műszakban vagyunk, mert akkor érzi jól magát
- Néha megsimogatja a karom
- Ha reggel meglát, óriási mosollyal fogad
Már a többi kollegámnak feltűnt valami, cukkolnak is vele, de mivel én nagyon önbizalomhiányos vagyok, ő meg félénk, így nehéz egyről a kettőre haladni.
Nektek mi az objektív véleményetek?
A leírtak alapján a vonzódás vitathatatlan.
A szerelem kialakulóban van.
Több, mint barátság.
Sok embernek az a véleménye, hogy munkatárssal ne kezdjünk ki, másként: házi nyúlra nem lövünk.
Én ezt nem minden esetben helyeslem, esete válogatja.
Miért is ne lehetne vonzalom két ellentétes nemű ember között a munkahelyen, ha ez nem megy a munkájuk rovására? Ez utóbbi nagyon lényeges!
Ne törődjetek a károgókkal, és ha tetszetek egymásnak, tartsatok ki! Mások meg hadd irigykedjenek...
Ffi.
Ez alapján szerintem tetszel neki. (Szerelem értelmezhetetlen, nem is ismeritek egymást olyan alaposan, gondolom..)
Emiatt vigyáznék vele: "Másnak könyörögnie kell, hogy megcsináljon X dolgot, nekem magától megcsinálja", volt ilyen pasim, velem is csak addig volt kedves, amíg tartott az első 1 év lelkesedése. Szerintem fontos megnézni, hogy másokkal hogy viselkedik...
Itt már csak egy lépés hiányzik, az,hogy közeledjetek egymás felé, találkozzatok munkahelyen kívül, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást jobban.
Viszont ha egyiktek se teszi meg ezt a lépést lehet,hogy nem lesz belőle semmi.
Jó lenne ha lenne olyan kollégátok aki egy kicsit közrejátszana,és a kezdő lépésben segítene Nektek.
Erős szimpátia biztosan van, a kémiát neked kell érezned, de a fizikai érintések miatt azt mondom, vonzalom is van, főleg, ha mással nem viselkedik olyan közvetlenül. Szerelemnek még persze korai hívni, de benne van a levegőben :)
Keresd a lehetőséget, hogy többet legyetek együtt és jobban megismerjétek egymást munkahelyen kívül is. Nem kell rágörcsölni, nem is muszáj randinak hívni, egyszerűen találjátok ki valami programot, aztán majd úgyis alakul magától a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!