Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az amit elvártok a párotokt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit elvártok a párotoktól, amiért ragaszkodtok hozzá, és együtt vagytok vele? (Nem szerelemre, hűségre és bizalomra gondolok. )

Figyelt kérdés

Az ismerőseimnél mindenki valami apróságot (mondhatni lényegtelen dolgot) mond, ami számára mondhatni létfontosságú a kapcsolatban, és gyakorlatilag az a valami ami miatt együtt van a párjával.

Pl.:

"Hajlandó volt összeköltözni velem." (Így tudott a csaj lelépni a szüleitől.)

"Hisz a vállalkozásomban." (Amire a családtagok csak legyintettek.)

"Szereti azt a sportot, zenét, vagy öltözködési stílust, stb. amit én."

"Elviszi a kutyát sétálni."

És ez nagyon tetszett: "Pedig olyan jó paradicsomokat termelt a kertben, olyat boltban nem lehet kapni." (Ezt a szomszédom mondta, miután elhagyta a felesége.)

2019. júl. 5. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Mindig van valami jó történelmi sztorija és videók amiket ezzel kapcsolatban mutatni tud. (Hatalmas történelmi tudása van és érdekesen tudja előadni.)

Egyikőnk sem nagy csavargó, megvagyunk otthon a négy fal között. Ha valahova megyünk, az élmény, ritkaság. (Itt persze nem a boltra gondolok.)

Egyikőnk sem tud biciklizni és együtt akarunk megtanulni.

Most nagyjából ennyi jut eszembe, de biztos van még. 23N

2019. júl. 5. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:

most nincs párom, de az eddigi kapcsolataimból tudom, hogy fontos nekem az amit én is próbálok nyújtani az pedig a támogatás

informatikus vagyok, elég komoly terveim vannak, elég sok időt elvisz a szabadidőmből a tanulás és maga a munka, vagy akár mellékesben van egy munkám amivel majdnem 300-at keresek (tehát nem ilyen ingyen dolgozok valakinek fajta)

eddig kapcsolataimban csak azt látták az exek, hogy a céljaim elveszik tőlük az időt, azt nem vették figyelembe, hogy ez az út a hosszabb távú terveim megvalósításához, ami felé egész jól haladtam/haladok, kivéve amikor lelkileg lehúztak az exek és kb semmihez nem volt kedvem

persze az én hülyeségem, hogy hagyom lelkileg lehúzni magamat, ha támogatást nem is, akkor lelki lehúzást ne kapjak a partneremtől

ami kicsit vicces, hogy csapatban dolgozom, van amikor én irányítok, van amikor más

kb mindig próbáljuk egymást motiválni, hajtani tovább, hogy higgyen az adott dologban, hogy "igen kész lesz, meg lesz", ami 3 csapaton át működik is, viszont párkacsolatban a projektjeim "az a xar" "csak játszol" "idióta játék" (játékfejlesztés projektekről van szó)

én tudom jól, hogy tudom motiválni az embereket, kapcsolatban is fontosnak tartottam ezt, csakhogy az exek ebbe belekényelmesedtek, idővel csak elvárások voltak és cserébe nem kaptam semmit

végül amikor a próbálkozásaim kudarcba fulladtak és szembesültem a saját hülyeségeim okozta változással (egyiknél pénzéhesség, másiknál beképzeltség), akkor úgy voltam vele, hogy nem töröm magam tovább, magamra koncentrálok, elég hamar vége is lett onnan, mert az elvárásoknak már nem is akartam megfelelni

2019. júl. 5. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Hmm nem tom én nekem csak szimplán megtetszet...

De pl nagyon szeretem a mosolyát a neveteset

Többnyire hasonlítunk... ami neha jo neha rossz....

Vonzódok hozza szexualisan és érzelmileg is

Gondoskodó törődő kedves - nagyon tud szeretni becsületes

Szűz volt 😏 ez nálam létfontosságú volt (mindkettőnknek az elso kapcsolata)

Neha vannak vitáink mindketten önfejuek vagyunk de van par dolog amiben nem engedünk szerencsére ezt a masik figyelembe veszi

Vicces jo vele hülyülni

Néha mindkettőnknek kicsúszik a száján jo par csúnya szo persze nem egymással de vicces hogy ha idegesek vagyunk akkor ilyenek vagyunk egyformán... 😬😏

Jol tudunk elbeszélgetni egymással mindketten + erőfeszítéseket csinálunk hogy jobb legyen ez a kapcsolat

Az érdeklődésünk is nagyon egyforma játékokon filmek főzés + evés ivás

Nem dohányzik nem drogozik! Ez az egyik legfontosabb nálam! Szerencsére nála is

Szeretem az ilyen poláris (kettős) személyiséget nincs neki bipoláris személyiség zavarja csak valamikor ilyen nagyon cuki aranyos lany valamikor meg ez a felnottes lány!

Na az meg a masik hogy nincsenek neki férfi barátkáji... nem írogat sracokkal, meg csalni meg végkép nem fog sőt szerintem èn előbb csalnam meg mint ő engem pedig nem vagyok ilyen sosem csalnam meg csak ugye férfi vagyok a Dns-ben van egy kod ami a fajfentartasert felel és minnél több nőnek adjam át de persze nem fogom megcsalni csak ezt mondtam példának!

2019. júl. 5. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanaz az értékrend, ugyanaz a gyökér humor, ami kb senki másnak nem vicces, csat kettőnknek. 😂 És csodálatos édesapja a lányainknak. ❤️
2019. júl. 5. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Na igen a gyökér humor ami általában nem vicces másoknak 😂😅
2019. júl. 5. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:

#2 az milyen párkapcsolat amiben a munka elveszi minden idődet és a másikra semmi sem marad? Akkor minek kapcsolatot keresni?

Nem minden a pénz. Én inkább keresek kevesebbet, mint hogy a nagy munkában ne legyen idő arra az emberre, akit a szerelmemnek tartok és akivel le akarom élni az életem. Idősen ha az életemre visszagondolok nem azt akarom dicsőségnek elkönyvelni hogy mennyi dolgoztam és milyen sok pénzem volt, hanem az élményeket a szeretteimmel, az egyszerű pillanatokat, azt, hogy ott voltunk egymásnak.

2019. júl. 5. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kettes vagyok de utolso sajnos nem értek teljesen egyet veled!

Igaz fontos a párkapcsolat de fontos a penz keres is! Van hogy valaki (no) olyan elfoglalt de meg is szakít időt a párjára! De igen az sem ha csak dolgozunk es dolgozunk! Fontos az egyensúly

2019. júl. 5. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:

#6:

nem minden időmet vette el a munka, csak a szabadidőm jelentős részét önfejlesztésre és a megszerzett tudás hasznosítására fordítottam, de a kapcsolatomat sem hanyagoltam el annyira, hogy "minden időt a munka vigyen"

Nekem elég komoly terveim vannak és ahhoz elég sokat kell tanuljak és dolgozzak, hogy megvalósítsam ezeket, de jó úton haladok. Fordítva elvárták az exek (akik még OKJ-ra/Egyetemre jártak), hogy támogassam őket, támaszt nyújtsak, de én oldjak meg mindent egyedül. Az egyik kimondta, hogy "nem tudja értékelni amit érte teszek", a másik szerint meg azért nem voltam férfi, mert támogatásra vágytam, szerinte egy férfi legyen erős és EGYEDÜL képes legyen mindent kiállni. Meg is oldottam, eldobtam a ballasztot ami visszahúzott és egyedül álltam a lábamon. Csak sajnos így is túl sok időt pazaroltam ezekre a lányokra, tapasztalatnak jó volt.

Én idősen ha visszanézek a munkám gyümölcsét is akarom látni, amiért 14 éves korom óta rengeteget dolgozom ÚGY, hogy a családom, kapcsolatok...senki nem támogatott az elején, amit elértem azt főleg magamnak köszönhetem.

Továbbá ha pár év alatt felépítem ezt amin most dolgozom, akkor sok embernek fogok munkát adni és annyit dolgozom amennyit akarok. Ha akarok 1 hónapig semmit. De ezért meg kell dolgozzak és már a küszöbén állok.

A kapcsolat is fontos, ha már valaki összejön egy másik emberrel, akkor legyen meg a kapcsolat tartalmi része, de nem csak a közös dolgok léteznek, hanem ott vannak a saját egyéni dolgok is.

2019. júl. 5. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!