Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint füvezik? Vagy miért nem jár haza? Együtt voltunk de már szakítottunk de itt lakik mert közös lakasunk van.
1 hónapja szakítottunk és 1 hete elkezdett furcsán viselkedni most 3 napja éjszaka nem jár haza és nem törődik semmivel meg koszos ruhákban van.
Egyszer ült a konyhában és csak nevetett rám kérdeztem mi baja nem szólt egy szót sem
Mondta nekem mikor még együtt voltunk hogy 17-18 évesen a barátaival füveztek én nem tudom milyen az ha valaki azt szívta.
Oktalanul nem nevet az ember.
Biztos herbál áll a dolgok mögött.
Elég erős tudatom van a drogokról,füvekről sajna.
Ez még nem elég info.
Beszél baromságokat amiket ilyen hatalmas bölcsességeknek gondol? "Öcsééééém, a kezünk a karunk lába embeeeeeer". Zabarohamok és Shaggy viselkedés gyerekkorunk Szkubidú sorozatából.
GYK-s drogtanya, micsoda főnyeremények lézengenek itt, egyik jobb, mint a másik. 😂
Dobd a pіcsába, sose fog szakítani a drogokkal. Aki egyszer belekerült, soha nem fog kikerülni belőle. Persze ügyesen megpróbálnak mindent szépíteni, de nem kell elhinni nekik semmit, a hátad mögött lazán tolni fogja a cuccot, amikor kedvet kap rá, és az bizony nem ritka esetben fog megtörténni.
Tedd fel a kérdést magadnak. Kell neked egy ilyen?
"Aki egyszer belekerült, soha nem fog kikerülni belőle"
14 éves koromban jött a fű, 17 évesen a speed, 18 évesen már eki, spuri, fű egy buli, 20 éves koromra minden nap szintetikáztam, volt, hogy egy teljes héten át voltam ébren.Azt hittem ez fog megölni, gyűlöltem élni, csak a drogok adtak valamiféle örömérzetet az élethez.22 évesen egy krízis hatására elkezdtem a gyógyulás felé fordulni és mindenféle elvonó nélkül lejöttem róla.Egy jó pszichológussal hozott össze a sors, akivel feltártuk a traumatikus gyerekkorom, minden sérülést feloldottam.28 vagyok és nem iszom, nem narkózom 5 éve és nem is hiányzik.Van ambícióm, haladok előre, azért tanulok, hogy segíthessek azoknak akiket kitaszítanak.
Én szembenéztem a halállal, többször, mégis fel tudtam állni.
Erő...
Szóval ne mondd légyszíves, hogy aki belekezd sose jön ki belőle, mert lehetséges.
Szerintem úgy értette, hogy 10-ből 9 nem jön le normálisan, és ez így is van. De! Van a maradék, az üdítő kivétel akik tényleg hősiesen legyőzték a szenvedély démonait, általában ők járkálnak drog-felvilágosító órákra az iskolákba beszélni a gyerekekkel/fiatalokkal.
De szép munka, ha te egyelőre sikerrel vetted a szenvedély démonait, bár ilyen erős lennék én is (cukor)
Köszi, nem akarok ebből önérzeti vitát csinálni, sajnálom.
Ja igen, azért kívánod az édeset mert örömforrás.Azt vizsgáld meg, hogy miért nem vagy jól az életedben.:)
Sok sikert!
El Nath
Azt is tedd hozzá hogy milyen arányban tudnak lejönni a szerről az emberkék. Én 20 év kőkemény pialás után álltam le már 10 éve. Kb fél évem volt hátra. És ez is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!