Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megint füvezik? Vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint füvezik? Vagy miért nem jár haza? Együtt voltunk de már szakítottunk de itt lakik mert közös lakasunk van.

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk és 1 hete elkezdett furcsán viselkedni most 3 napja éjszaka nem jár haza és nem törődik semmivel meg koszos ruhákban van.

Egyszer ült a konyhában és csak nevetett rám kérdeztem mi baja nem szólt egy szót sem

Mondta nekem mikor még együtt voltunk hogy 17-18 évesen a barátaival füveztek én nem tudom milyen az ha valaki azt szívta.

2019. jún. 20. 21:39
 1/8 Fruzs33 ***** válasza:
14%

Oktalanul nem nevet az ember.

Biztos herbál áll a dolgok mögött.

Elég erős tudatom van a drogokról,füvekről sajna.

2019. jún. 20. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Ez még nem elég info.

Beszél baromságokat amiket ilyen hatalmas bölcsességeknek gondol? "Öcsééééém, a kezünk a karunk lába embeeeeeer". Zabarohamok és Shaggy viselkedés gyerekkorunk Szkubidú sorozatából.

2019. jún. 20. 21:46
 3/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
59%

GYK-s drogtanya, micsoda főnyeremények lézengenek itt, egyik jobb, mint a másik. 😂

Dobd a pіcsába, sose fog szakítani a drogokkal. Aki egyszer belekerült, soha nem fog kikerülni belőle. Persze ügyesen megpróbálnak mindent szépíteni, de nem kell elhinni nekik semmit, a hátad mögött lazán tolni fogja a cuccot, amikor kedvet kap rá, és az bizony nem ritka esetben fog megtörténni.

Tedd fel a kérdést magadnak. Kell neked egy ilyen?

2019. jún. 20. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:

"Aki egyszer belekerült, soha nem fog kikerülni belőle"

14 éves koromban jött a fű, 17 évesen a speed, 18 évesen már eki, spuri, fű egy buli, 20 éves koromra minden nap szintetikáztam, volt, hogy egy teljes héten át voltam ébren.Azt hittem ez fog megölni, gyűlöltem élni, csak a drogok adtak valamiféle örömérzetet az élethez.22 évesen egy krízis hatására elkezdtem a gyógyulás felé fordulni és mindenféle elvonó nélkül lejöttem róla.Egy jó pszichológussal hozott össze a sors, akivel feltártuk a traumatikus gyerekkorom, minden sérülést feloldottam.28 vagyok és nem iszom, nem narkózom 5 éve és nem is hiányzik.Van ambícióm, haladok előre, azért tanulok, hogy segíthessek azoknak akiket kitaszítanak.

Én szembenéztem a halállal, többször, mégis fel tudtam állni.

Erő...

Szóval ne mondd légyszíves, hogy aki belekezd sose jön ki belőle, mert lehetséges.

2019. jún. 20. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy értette, hogy 10-ből 9 nem jön le normálisan, és ez így is van. De! Van a maradék, az üdítő kivétel akik tényleg hősiesen legyőzték a szenvedély démonait, általában ők járkálnak drog-felvilágosító órákra az iskolákba beszélni a gyerekekkel/fiatalokkal.

De szép munka, ha te egyelőre sikerrel vetted a szenvedély démonait, bár ilyen erős lennék én is (cukor)

2019. jún. 20. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi, nem akarok ebből önérzeti vitát csinálni, sajnálom.

Ja igen, azért kívánod az édeset mert örömforrás.Azt vizsgáld meg, hogy miért nem vagy jól az életedben.:)

Sok sikert!

2019. jún. 20. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:

El Nath

Azt is tedd hozzá hogy milyen arányban tudnak lejönni a szerről az emberkék. Én 20 év kőkemény pialás után álltam le már 10 éve. Kb fél évem volt hátra. És ez is ritka.

2019. jún. 21. 00:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezerből egy.
2019. jún. 21. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!