Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt párok akik több mint egy éve együtt vagytok?
6 éve vagyunk együtt. Online társkeresőn írt rám, beszélgettünk, pár nap után randiztunk. 8 hónappal később megkért, bő egy évvel később ölt az esküvő, egy éven belül megszületett a kisfiunk.
Pont úgy telnek a napjaink, mint bárki másnak. Hétköznap munka, utána házimunka és gyereknevelés, este kettesben. Hétvégén közös program: kirándulás, strand, összejárunk a barátokkal és a tesóinkkal. Van, ahol már szintén van gyerek. Főleg azokat a hétvégéket szeretjük, amikor 2-3 család megy együtt kikapcsolódni.
Egy pályaudvaron ismertem meg. Őt szólítottam le utbaigazításért. Aztán kiderült, hogy egy helyen fogunk lakni. És pár hónap barátság után összejöttünk és együtt vagyunk 10 éve.
Hétvégén mi is kirándulunk vagy valamilyen programokra megyünk. Hétköznap inkább este vagyunk együtt.
Mi 24-21 évesen jöttünk össze. 9 éve vagyunk együtt, 7,5 éve házasok is.:) Netes társkeresőn ismerkedtünk meg.
Én fél éve voltam fent, ő akkor 2 hete amikor rám írt. Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, ez 18 napig ment így, közben randira hívott, megbeszéltük mikor hol, találkoztunk, 12 órát töltöttünk együtt aznap úgy elsőre, volt ölelés, csók, rengeteg beszélgetés, nevetés, a Margitszigeten már úgy sétáltunk, hogy megfogta a kezem, és azóta együtt vagyunk.
2,5 hónap után megkérte a kezem, 1 évesek voltunk amikor összeköltöztünk, fél évre rá házasodtunk meg. 25-22 évesen.
Az idő csak úgy repül, észre se vettük és elment 9 év...(most, hónap elején volt amúgy az évfordulónk:) Sokat beszélgetünk, játszunk itthon (társas, kártya, honfoglaló), vagy csinálunk valami közös csavargós programot, vagy sorozatot nézünk, filmezünk, mindketten imádunk olvasni-kidumáljuk a könyveket is, van 2 kutyánk (a harmadik sajnos már 1,5 éve meghalt:(. Igazából az enyémek, de a férjemet is elfogadták nagyon hamar. Szóval kutyázunk is elég sokat:) Minden szuper úgy ahogy van:) Mi igazi lelki társai vagyunk egymásnak.
33/N, 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!