Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm rengeteget TV-zik: sorozatok, stb. Más nőnél is így van ez?
Nézi a Barátok köztöt, Bátrak földjét, korábban Dallast meg valami dél-amerikai rémséges, hosszú sorozatot.
Megdöbbenek, amikor este hazajön és 30-as éveiben járó felnőtt nőként sietősen kapcsolja be a TV-t, mert jön a sorozat. Mondjuk a Dallas, amit egyébbként már látott.
A leginkább dühítő, amikor finoman jelzem, hogy vacsora közben nem szeretném a dél-amerikai sorozatából az állandó veszekedős beszédet hallgatni, kikapcsolhatná, mert hát úgyis látta már egyszer az összes részt, tudja a történetet. Nem, ő nézni akarja, mert csak és úgyis az ő lakásában vagyunk(ideiglenesen valóban nála lakunk), azt csinál ami neki jól esik.
Másnál is van ilyen? Mit tennétek a helyemben?
Nekem párom viszonylag játék függő, eleinte nagyon kellett harcolni a programokért, most már újra kezdeményez. Ami nekem bevált, hogy nem akkor támadom le a sétával, hanem órákkal korábban közlöm vele, hogy menjünk el sétálni. Így barátnődnek is lenne ideje sakkozni az idővel, és sorozatokkal, és idővel kimozdulhatna ebből a befordultságtól.
Egyébként én régen néztem ilyen Barátok közt kaliberű sorozatot, és most, hogy karantén, 0-24-ig itthon vagyunk, újra igénylem. Igaz, nem egész nap, hanem valamikor, mikor elfáradok vagy megunom a munkát, sulit, akkor megnézem az aznapi részt, ami 20 perc. Inger szegény ez az élet most, de ha előre bejelented, hogy menjetek el, bevállhat.
Vagy töltse le, és akkor ninxs időhöz kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!