Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm rengeteget TV-zik: sorozatok, stb. Más nőnél is így van ez?
Nézi a Barátok köztöt, Bátrak földjét, korábban Dallast meg valami dél-amerikai rémséges, hosszú sorozatot.
Megdöbbenek, amikor este hazajön és 30-as éveiben járó felnőtt nőként sietősen kapcsolja be a TV-t, mert jön a sorozat. Mondjuk a Dallas, amit egyébbként már látott.
A leginkább dühítő, amikor finoman jelzem, hogy vacsora közben nem szeretném a dél-amerikai sorozatából az állandó veszekedős beszédet hallgatni, kikapcsolhatná, mert hát úgyis látta már egyszer az összes részt, tudja a történetet. Nem, ő nézni akarja, mert csak és úgyis az ő lakásában vagyunk(ideiglenesen valóban nála lakunk), azt csinál ami neki jól esik.
Másnál is van ilyen? Mit tennétek a helyemben?
Annyira szànalmas, mikor az emberek belemagyaràznak dolgokat a szimpla sorozatnézésbe, vagy a pàrjukat b*asztatjàk miatta.
Én szeretem a sorozatokat, többet is szoktam nézni pàrhuzamosan. Mondjuk nem ilyen mexikói/ argentin nyàlfostengert, hanem horrort, scifit, fantasyt, vígjàtékot, krimit. Én a filmeket nem szeretem. Sorozatokat nézni, és könyveket olvasni viszont igen, és sose lennék együtt olyan emberrel akinek ez probléma és kész.
Tévénk nincs, most màr 8 éve. Neten nézünk mindent a férjemmel. Ő is szereti, vannak közös kedvenceink is amiket együtt összebújva nézünk.
Ettől még lehet boldog egy kapcsolat, a mienk is az, és vannak màs közös programjaink is, de max hétvégén. Hétköznap nem szeretünk eljàrni, a màsnapi koràn kelés, meló miatt. Aki ilyesmi miatt ítélkezik màs felett, szarjon sünt.
A karanténhelyzet alatt mindketten otthonról kell, hogy dolgozzunk.
El tudjátok azt képzelni, hogy az egész napos bentlét, képernyő előtt ülés után a barátnőtök átül a TV elé? Kint ragyogó napsütés, friss levegő, az emberek sétálnak, futnak, bicikliznek stb. Én kérem, hogy menjünk el együtt (!) sétálni, de nem, ő marad és nézi #*@$ sorozatait, amiket már többször (!) látott.
Szóval igazság szerint a TV fontosabb, mint, hogy velem együtt töltsön időt. Ráadásul olyan műsor miatt, amit már látott, tudja, hogy mi történik benne. Komolyan, nem vagyok képes felfogni. Mert ha valami új, olyann rendkívül érdekes sorozat lenne, még talán fel tudnám fogni. De nem, egyetlen epizód sem maradhat ki, még akkor sem, ha szépen kérem, hogy most az egyszer jöjjön velem el sétálni!!
Biztos, hogy valami elől menekül ezekbe. Az is lehet, hogy ha most mindketten otthon dolgoztok, sok vagy neki és csak szeretne kicsit egyedül lenni. Én most az egyébként persze nagyon szeretett gyerekeimmel vagyok összezárva, miközben dolgozom és bizony legszívesebben néha halottnak tettetném magam, de mivel mindenhová követnek, marad a fülessel való edzés vagy a sokáig üldögélés a vécén, mert az zárható. :D
Egyébként nőként nem nézek már tévét egyáltalán, és a sportműsoroktól vagyok ki, amikor egy egész stadionnyi ember hőbörög a fülembe több órán keresztül, na meg a számítógépes játékok folyton ismétlődő hangja, pláne ha valakivel közben ordítva videochatelnek.
#20 Forma 1, foci? Nő vagyok és imádom ezeket.
Amúgy vissza a kérdésre, szerintem sincs rendben valami a kapcsolatotokban, válasszatok valami (normális) sorozatot, amit közösen nézhettek.
Kérdező! Én nem tartom a te hibádnak az egészet. Vannak lányok,akik barátnőikkel töltik a szabad idejük 80%át. Mondjuk pasik is.
Én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni. Azt nem írtad a házimunkát ki végzi,hogy oldjátok meg...?
Igazából mik a közös programok a kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!