Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm rengeteget TV-zik:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm rengeteget TV-zik: sorozatok, stb. Más nőnél is így van ez?

Figyelt kérdés

Nézi a Barátok köztöt, Bátrak földjét, korábban Dallast meg valami dél-amerikai rémséges, hosszú sorozatot.

Megdöbbenek, amikor este hazajön és 30-as éveiben járó felnőtt nőként sietősen kapcsolja be a TV-t, mert jön a sorozat. Mondjuk a Dallas, amit egyébbként már látott.

A leginkább dühítő, amikor finoman jelzem, hogy vacsora közben nem szeretném a dél-amerikai sorozatából az állandó veszekedős beszédet hallgatni, kikapcsolhatná, mert hát úgyis látta már egyszer az összes részt, tudja a történetet. Nem, ő nézni akarja, mert csak és úgyis az ő lakásában vagyunk(ideiglenesen valóban nála lakunk), azt csinál ami neki jól esik.

Másnál is van ilyen? Mit tennétek a helyemben?

2020. febr. 11. 22:43
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
Ajànj fel jobb programot...
2020. febr. 11. 22:48
 2/35 anonim ***** válasza:
70%
Neked nincs hobbid??
2020. febr. 11. 22:51
 3/35 anonim ***** válasza:
91%

Egy fél fokkal még mindig jobb, mintha a sok idióta celebvetélkedőt nézné. Randiztam párszor egy lánnyal, aki másról se tudott beszélni, csak ezekről a szarokról, nem is tartott sokáig.

Sok esélyt nem látok rá, hogy meg tudod változtatni.

2020. febr. 11. 22:56
 4/35 anonim ***** válasza:
19%
Soha nem tévézek. Néha neten megnézek vmi filmet. Nekem a család az első, nem a tévé. Az ilyen p.i.c.s.a sorozatoktól meg a hideg ráz ki. Ez tükrözi a barátnőd szellemi színvonalát. 36/n
2020. febr. 11. 22:58
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés, hogy más nőnél hogy van ez, teljesen irreveláns, nyilván vannak nők, akik hozzá hasonlóan szappanoperafüggők és vannak (sokan), akik nem, de a te barátnőd ilyen, szóval neked ezt kell mérlegelned, hogy mennyire zavar, mennyire tudod megszokni ezt. Ha ezen kívül jól működik a kapcsolat, elég minőségi időt töltötök egymással, akkor ez talán nem akkora nagy probléma, bár őszintén szólva engem is zavarna, ha kb minden hétköznap délutánt és estét egy olyan dolog töltene ki, ami számomra tök érdektelen és értéktelen.
2020. febr. 11. 23:04
 6/35 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem inkább a kapcsolatotok színvonalát tükrözi. Magányosak szokták nézni az ilyen filmeket, idős egyedülálló nők, nagymamák, elhanyagolt feleségek. Azért nézi ezeket, mert valszeg hiányzik a kapcsolatotokból a romantika, kellemes feszültség, magyarul el van laposodva. Azert ezeket az ingereket innen éli meg.

Volt egy ismerősöm, a férje évek óta les. zarta ő meg rákapott az ilyen romantikus limonádé könyvekre, mint Ramana, Júlia stb. Egy egész szép kis gyűjteményt sikerült vennie.

2020. febr. 11. 23:10
 7/35 anonim ***** válasza:
96%
Fantáziavilágba menekülés, jobb neki, mint a valóság. Addig sem kell az otthoni problémákról gondolkodni, beszélni...
2020. febr. 11. 23:18
 8/35 anonim ***** válasza:
94%
Lehet mondjuk más programot is kitalálni kettesben, mint veszekedni vele, hogy ezeket nézi.
2020. febr. 11. 23:29
 9/35 anonim ***** válasza:
86%

Én horror sorozat mániás vagyok 🤷‍♀️

Amikor elalszik a kislányunk leülök nézni. Ez kapcsol ki. Nem gondolom hogy ez rossz lenne.

2020. febr. 11. 23:40
 10/35 anonim ***** válasza:
80%
35 eves vagyok es netflixfuggo.
2020. febr. 12. 02:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!