Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm rengeteget TV-zik: sorozatok, stb. Más nőnél is így van ez?
Nézi a Barátok köztöt, Bátrak földjét, korábban Dallast meg valami dél-amerikai rémséges, hosszú sorozatot.
Megdöbbenek, amikor este hazajön és 30-as éveiben járó felnőtt nőként sietősen kapcsolja be a TV-t, mert jön a sorozat. Mondjuk a Dallas, amit egyébbként már látott.
A leginkább dühítő, amikor finoman jelzem, hogy vacsora közben nem szeretném a dél-amerikai sorozatából az állandó veszekedős beszédet hallgatni, kikapcsolhatná, mert hát úgyis látta már egyszer az összes részt, tudja a történetet. Nem, ő nézni akarja, mert csak és úgyis az ő lakásában vagyunk(ideiglenesen valóban nála lakunk), azt csinál ami neki jól esik.
Másnál is van ilyen? Mit tennétek a helyemben?
Egy fél fokkal még mindig jobb, mintha a sok idióta celebvetélkedőt nézné. Randiztam párszor egy lánnyal, aki másról se tudott beszélni, csak ezekről a szarokról, nem is tartott sokáig.
Sok esélyt nem látok rá, hogy meg tudod változtatni.
Szerintem inkább a kapcsolatotok színvonalát tükrözi. Magányosak szokták nézni az ilyen filmeket, idős egyedülálló nők, nagymamák, elhanyagolt feleségek. Azért nézi ezeket, mert valszeg hiányzik a kapcsolatotokból a romantika, kellemes feszültség, magyarul el van laposodva. Azert ezeket az ingereket innen éli meg.
Volt egy ismerősöm, a férje évek óta les. zarta ő meg rákapott az ilyen romantikus limonádé könyvekre, mint Ramana, Júlia stb. Egy egész szép kis gyűjteményt sikerült vennie.
Én horror sorozat mániás vagyok 🤷♀️
Amikor elalszik a kislányunk leülök nézni. Ez kapcsol ki. Nem gondolom hogy ez rossz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!