Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm rengeteget TV-zik:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm rengeteget TV-zik: sorozatok, stb. Más nőnél is így van ez?

Figyelt kérdés

Nézi a Barátok köztöt, Bátrak földjét, korábban Dallast meg valami dél-amerikai rémséges, hosszú sorozatot.

Megdöbbenek, amikor este hazajön és 30-as éveiben járó felnőtt nőként sietősen kapcsolja be a TV-t, mert jön a sorozat. Mondjuk a Dallas, amit egyébbként már látott.

A leginkább dühítő, amikor finoman jelzem, hogy vacsora közben nem szeretném a dél-amerikai sorozatából az állandó veszekedős beszédet hallgatni, kikapcsolhatná, mert hát úgyis látta már egyszer az összes részt, tudja a történetet. Nem, ő nézni akarja, mert csak és úgyis az ő lakásában vagyunk(ideiglenesen valóban nála lakunk), azt csinál ami neki jól esik.

Másnál is van ilyen? Mit tennétek a helyemben?

2020. febr. 11. 22:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Én be se kapcsolom a TV-t. Bár én is azt vallom, a saját házamban azt csinálok, amit akarok.
2020. febr. 12. 04:13
 12/35 anonim ***** válasza:
59%
Sorozatokat azok szoktak nézni, akiknek nincs elég történés az életükben, és/vagy környezetük nem túl ingergazdag. Nem tudom mit lehetne kitalálni hétköznap esténként. Egyébként engem is zavarna. Ezek a sorozatok direkt azért íródtak, hogy akik unatkoznak, azok figyelmét lekössék: több szálon futó cselekmény, ármánykodás, egymás háta mögötti fúrkálódás, lejáratás, cselszövény, végén meg kiderül hogy "nem is úgy volt semmi ahogy eleinte" stb... Minőségi időt kellene együtt tölteni naponta együtt, egymásra figyelve.
2020. febr. 12. 05:12
 13/35 anonim ***** válasza:
68%

Embere válogatja.... (jómagam például - elhanyagolt feleségként - nyelveket tanulok) Kit mi szórakoztat...

44/N

2020. febr. 12. 07:40
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Az egyik legjobb változás az életemben, hogy fél éve nincs bekötve a tv nálunk, imádom.

Néha a párommal közösen választunk egy-egy sorozatot (nem ilyen Izaurát, hanem valami igényesebbet), és azt szoktuk nézni, napi 1-1 részt.

Komolyan mondom, előre is sejtettem hogy jó így, de utólag pláne azt mondom, hogy SOHA többé nem költöznék össze olyannal, aki ragaszkodik hozzá hogy legyen tv bekötve. :D

25N

2020. febr. 12. 10:30
 15/35 anonim ***** válasza:
92%

Én akkor csináltam ezt, amikor a legrosszabbul voltam mentálisan, borzalmasan rossz volt a házasságom, és a tévéfüggőségbe menekültem. A végén már egész nap néztem, amikor otthon voltam, és szinte rohamot kaptam, ha volt időszak, amikor nem volt valami sorozat.

Aztán elköltöztem, és nem vittem a tévét, azóta sem vettem. Az első nap jól lettem és soha többet nem hiányzott. Nekem egyértelműen a rossz párkapcsolat elől való menekülés volt.

2020. febr. 12. 11:52
 16/35 A kérdező kommentje:

Szerintem alapvetően jó a kapcsolatunk, bár vannak súrlódások. Mindketten irodai munkát végzünk, ahol nagy a hajtas. Este erre hazamenni nem épp jó dolog.

Nekem az a döbbenet, hogy már látott sorozat részeit is újranézi és nem hajlandó figyelembe venni az én igényemet, hogy inkább csendben vacsorázzunk, beszépgessünk, hanem megy az a k. TV.

2020. febr. 12. 23:44
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
Nem kíváncsi rád sajnos.
2020. febr. 14. 21:35
 18/35 anonim ***** válasza:
84%

Nő létemre fele annyit nem TV-zek mint a férjem.

Ünnepek alatt szoktam kiakadni, mivel nekem az állandó háttérzaj sem hiányzik.

Az emberek többsége szerintem ilyen. Régebben voltam kórházban kismamaként. TV reggel 7-kor bekapcsolva este 11-ig megállás nélkül. Ráadásul még a folyosóra sem lehetett kimenni fejet szellőztetni mert ott is szólt, az udvaron meg esett az eső.....Pattogni meg nem akartam, hogy nekem ez iszonyú sok mert 3 nagy TV-s nővel voltam együtt. Ezek után tartottam egy közvélemény kutatást, hogy vajon én vagyok-e fura, hogy nem szól állandóan a TV. Az eredményem: IGEN. Ez van kedves kérdező, az emberek többsége sajnos ilyen mint a párod.

2020. febr. 22. 11:30
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom a tv-t, a bárgyú sorozatokkal együtt. Sokkal jobban szeretek olvasni. Persze ezt embere válogatja.

Amúgy talán a barátnődnek a figyelem hiányzik, ezzel kompenzál.

2020. febr. 22. 12:36
 20/35 anonim ***** válasza:
72%

Oke. De mikor a Csillagok haboruja osszes resz hetvenedszer, Forma1, MotoGP, rugby, futball stb...meg a not nem erdekli mondjuk, az remelem, neked egyenlo kategoria.

En speciel angol nyelvu dokumentum es termeszetfilmeket nezek nokent tv-ben, meg vilagpolitikat. Vacsoranal irrital a hirek es a negyedorankent rakbetegsegrol beszelo jotekonysagi felhivas.

Alapvetoen ket ember egyuttelese kompromisszum. Ferfi es no plane. En csak ugy birom, hogy kulon szobakba vonulunk.

Nem biztos, hogy egy masik no jobb lesz, csak okosabb musorokat nez.

Maganzonak lenni a legjobb.

2020. febr. 29. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!