Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez, h lehet? A párját nem zavarja, h rengeteget dolgozik? H kb semmi életük nincs? Vki érti ezt?
Az egyik munkatársam szinte állandóan dolgozik, kb csak aludni jár haza.
Amellett, h majdnem mindennap 12 órákat dolgozik (hétvégéken is), mellette még tanul is, a párja mégis imádja Őt, sőt még egy pár hónapja el is jegyezte!
Nálunk is volt 3 ilyen év. Közös kassza, közös befektetés, a párom azt mondta, ha bírom, ő is bírja. Ő is többet maradt benn, mert tudta, hogy úgysem vagyok otthon, kapott egy valag bónuszt is érte. 2 óránk volt egymásra, a többit egymás mellett alvással töltöttük, de volt ennek egy végpontja és kibírtuk. Cserébe olyan hétvégéket és nyaraláaokat toltunk, hogy mindenért kárpótolt. És utána is tök jó életünk lett, amire a vészmadarak természetesen csorgatják a nyálukat... Most lesz megint ilyen időszakunk, csak már a közös vállalkozás miatt.
Van az a kapcsolat, ami kibírja, van, ami nem. Exem például mikor 12órázni kezdett, inkább elhajtott, hogy nem akar így kapcsolatot... Ehh...
Sokan élnek, így, ha jó nekik...
Nekem nem volna jó. És nem, nem értem, de semmi közöm más életéhez.
Akiket ismerek és így élnek ott a nőt általában azért nem zavarja mert van szeretőjük...
Persze nyilván vannak kivételek de a tapasztalatok alapján ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!