Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kettesben töltitek a párotokkal a Szentestét? Mi igen párommal.
"a szerelem az első"
Az jön, megy. Gondolom nem rég óta vagytok együtt.
#45-ös vagyok,folytatom.
Én apukám is egyedül van,most már főleg. (Szüleim rég elváltak már)Januárban halt meg anyukája 1 hónapja pedig a nagyobbik hugom.én aputól 120km-re élek,ő mégsem mászik a nyakunkra. Szegényt amikor hívtam,hogy legyen itt pár napot,hugom halála után közvetlen,az Istennek sem akart,azt mondta nem akar a nyakunkon lenni,felnőtt ember és nem illik. Nem tudtam rábeszélni. A párom apja ezt nem érzi,ő jön állandóan van,hogy több napra mert nem akar hazamenni. 😕 Én meg nem akarok vele élni,meg szagolni a szagát meg állandóan fertőtleníteni,hogy a mosadatlan fenek után nehogy elkapjak valamit a wc-n,vagy a kakálás,pisilés utáni kézmosás elfelejtése miatt valami kórokozót benyeljek....
Utolsó! Én csesztem el valamit? 😀 Kapkodtam és hagytam,hogy a telefon írjon helyettem. Bocsánat.
Előtted levő 2 hsz voltam
Tesómnak ez lesz a 3.karácsonya,hogy van barátja,de nem töltötték eggyütt a karácsonyokat és most sem fogják. Mindketten a saját családukkal vannak ilyenkor. Tesó,szülők,idős mama ilyenkor az első.:)
Ráérnek majd később közösen karácsonyozni,ha családot alapítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!