Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kettesben töltitek a párotokkal a Szentestét? Mi igen párommal.
Kolléganőm 3 éve él a "PÁRJÁVAL" :) és a szentestét mindenki a saját szüleinél tölti. Sőt az egész karácsonyt, majd 27-én találkoznak. Mondtam, ahogy nektek jó. Hogy másik kolléganő mondta neki, neki ez fura és mégis "milyen kapcsolat ez"? Kérdezte ezt az, akinek az egész kapcsolata 4 éve csak látszat, az albérleti díj megfelezéséről és némi irtózásról szól, illetve azóta nem volt ideje elválni sem a férjétől.
Viszont ők biztosan együtt töltik a szentestét, hisz az ő kapcsolatukban legalább a látszat tök rendben. Mondjuk más se.
Egy szó mint száz: ahány ház, annyi szokás. Ezt mindenki maga tudja, hol és hogy szeretné az ünnepet tölteni.
Köszi! :)
Na azért az elég meredek amit írtál!! Megszakadna a szívem ha külön kellene. Hívnak engem is a párom rokonai természetes hogy az én családom is Őt. Szerintem ha 25-26 körül néhány órára távoli rokont csak az egyik fél látogat belefér..de szűk családot inkább ketten.
Rendben van, persze, úgy és ott töltitek a karácsonyt, ahogy és ahol szeretnétek.
De az a hangnem, ahogy leírtad, mit volt a "legdurvább", amit hallottál, arra utal, hogy kicsit túlliheged ezt az egészet.
Mi négy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, egyetemezünk, dolgozunk, nem együtt lakunk(bár laktunk már, amikor a helyzet engedte), ennek ellenére teljesen rendben tartjuk, hogy külön karácsonyozunk. Lesz még időnk kettesben is, bőven. Én imádom az itthoni szentestei halászlét, a szüleimet,másnap a testvéreimet és a gyerekeiket. Itt akarok velük lenni, amíg van erre lehetőségünk. Barátnőm pot ugyanígy van ezzel az ő családján belül, ezért ő meg otthon lesz. Majd 26-27ikén találkozunk.
Csak azt mondom, hogy ezt nem kéne, hogy durvának fogd fel, mert semmi sincs benne.
Ha majd lesz gyerekünk, akkor minden bizonnyal családként, otthont teremtve, külön fogjuk megélni a szentestét. De addig..? Minek? Egymásért? Az év össz napján megmutatjuk egymásnak, mennyire szeretjük a másikat. Épp elég az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!