Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban mennyire van szükség arra hogy a párok programokat szervezzenek kettesben?
Szerintem azért fontos a kettesben eltöltött program.
Színház, mozi, kirándulás, vagy wellness.
Szerintem is fontos.
Mi minden héten megyünk valahova kettesben a vőlegényemmel. Mozi, színház, múzeum, séta, koktélozás, vacsora, szabaduló szoba, van, hogy csak séta a belvárosban. Szerintem jó így. Kellenek az ilyen élmények.
Ha szóvá teszem akkor valamikor azt mondja, hogy nem engedhetjuk meg magunknak hogy hetente elmentjunk.de ez nem igaz, nem tudom miért néz hülyének. Nekem elég lenne egy séta, kávé, egy süti..
Vagy ha azt teszem szóvá, hogy jön velünk más is amikor egyszer kimozdulnank, akkor az van h én önző vagyok h csak azt akarom h ő velem legyen, pedig csak örülnék annak ha közös programunk lenne ketten.
Nekem hatalmas igényem van arra, hogy minőségi időt töltsek a párommal. Ebbe beletartozik az is, hogy kimozdulunk, kirándulunk, elmegyünk a közeli parkba. Nem feltétlenül fizetős program kell, de a négy fal között elsorvadni nem életcél.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!