Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban milyen gyakran szoktatok inni kettesben a párotokkal?
Annak kapcsán jutott eszembe a kérdés, hogy valójában két párkapcsolattal a hátam mögött sosem volt rá példa, hogy az aktuális párommal mindketten úgy döntsük, leszarjuk a világot és egy jó nagyot alkoholizálunk kettesben otthon.
Nem, egyáltalán nem vagyok piálós típus, egyszerűen csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti hogyan álltok hozzá, ha adódhat az ivásra lehetőség. Mik a szokásaitok? Miben alkalmazkodtatok a párotokhoz?
(Természetesen alkoholfüggő személyek véleménye nem mérvadó.)
2-3 hetente szoktunk venni egy üveg bort és azt ketten megiszogatjuk az este alatt. Kb kéthavonta egyszer elmegyünk egy bárba inni. Ritkán veszünk egy-egy cidert és azt isszuk a bor helyett. Eddig egyszer sem ittunk annyit, hogy lerészegedjünk, de jó érzés együtt becsiccsenteni.
24N
En abszolut nem szoktam inni,vagyis nagyon ritkat buli alkalmaval es O is ...
egyetlen egyszer fordult elo ,hogy talaltunk otthon egy koktelreceptes kiskonyvet,unatkoztunk es vettunk par piat es elkezdtunk koktelokat keverni.
Amugy o ha bulizik eleg durvan be szokott rugni,de velem sose jut eszebe inni csak ugy..En mostanaban felbontok neha egy uveg bort , de abba se szall be mert nem szereti, a sor szerinte pedig karba vesz ha nem b*szik be rendesen csak egyet egyet iszik hetkoznap 😅 ugyhogy mi ettol elhatarlodtunk. Viszont a parom szulei minden este boroznak ,neha feleseznek is
En 24N /O 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!