Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszindulatúbb kérdése:

Párkapcsolatban milyen gyakran szoktatok inni kettesben a párotokkal?

Figyelt kérdés

Annak kapcsán jutott eszembe a kérdés, hogy valójában két párkapcsolattal a hátam mögött sosem volt rá példa, hogy az aktuális párommal mindketten úgy döntsük, leszarjuk a világot és egy jó nagyot alkoholizálunk kettesben otthon.

Nem, egyáltalán nem vagyok piálós típus, egyszerűen csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti hogyan álltok hozzá, ha adódhat az ivásra lehetőség. Mik a szokásaitok? Miben alkalmazkodtatok a párotokhoz?

(Természetesen alkoholfüggő személyek véleménye nem mérvadó.)

2019. nov. 3. 20:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Pár hetente hétvégén a vacsorához megiszunk egy üveg bort. Kb. félévente elmegyünk egyszer egy bárba koktélozni.
2019. nov. 3. 22:29
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, hogy Magyarorszagon kiugroan magas az alkoholistak szama, itt a gyakorin viszont soha senki nem iszik, maximum egy fel pohár bort szopogat kéthavonta egyszer 🤔
2019. nov. 3. 22:30
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
igen, itt a gykn mindenki olyan mintha nem a valóságban élne, hanem valami szektatag lenne, ahol nem fontos a kinézet, a pénz, a státusz, inni sem iszunk alkoholt....A való életben meg minden máshogy megy, érdekes ez...
2019. nov. 3. 22:41
 14/22 anonim ***** válasza:
29%

Mi nagy borosok vagyunk a párommal(esetleg pezsgő) és egy héten 2-3 üveg bort elfogyasztunk, ünnepnapokon néha többet is.

Soha nem vagyunk részegek egymás társaságában, nekem az otthon elfogyasztott mennyiség meg sem kottyan,a páromnak kb 2-3dl a határ amíg nincs mellékhatás(ha nem az, hogy megjön a kedve a szexhez).

Haverokkal havi egyszer elmegyünk kiereszteni a gőzt, akkor előfordul hogy berugok, de nem ájulásig.

2019. nov. 3. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:
29%

Mi mostanában péntekenként, aztán szexelünk. K urva jó igazából.

Másokkal kb nem iszunk, csak otthon ketten. :D

2019. nov. 4. 00:37
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Lerészegedni sosem szoktunk, viszont időről időre veszünk egy üveg bort, amit aztán kettesben elfogyasztunk.
2019. nov. 4. 06:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi sosem iszunk ha kettesben vagyunk.

Ha társaságban vagyunk akkor iszunk mindketten, és figyelünk is egymásra, hogy mindketten jól legyünk.

Néha van olyan, hogy Ő megiszik mellettem, vagy egyedül egy két sört, de ez a max nála. Ez még szerintem normális.

21l

2019. nov. 4. 08:55
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Az utolsó vagyok. Akik nem isznak együt szinte soha. Igaz nem is szeretném, hogy több legyen a piálás nálunk mint havi 1. Van mindkettőnk családjában alkoholista, és olyan szinten hatott rám, hogy nem bírnék együtt lenni olyannal, aki napi szinten több felest lever, és megiszik több doboz sört.

Ami nekem még beleférne az a havi kettő "komolyabb" becsiccsentés, vagy max napi egy sör párom részéről. Én meg egyátalán nem igénylem, nekem elég volt hogy a gyerekkorom szerves része volt egy alkoholista, még csak a közelébe se akarok ennek kerülni, pedig napi egy sörtől még én se fordulnék ki magamtól.

21l

2019. nov. 4. 09:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Én absztinens vagyok, a férjem viszont nagyon szeret söröket kóstolgatni, heti 2-3 alkalommal veszek neki valamilyen kézműves fajtát. Részegnek nem láttam még sosem, nem is szeretném. 😊
2019. nov. 4. 10:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Általában ha iszunk akkor inkább csak vacsorához iszunk egy sört vagy 2 pohár bort, ilyenből van heti 1-2 talán. Viszont néha előfordul, hogy kettesben legurítunk egy üveg whisheyt társasozás vagy kártyázás, beszélgetés közben. Ilyenkor erősen spiccesek vagyunk de nem sakálrészegek. Nem tudom megmondani milyen gyakran van ilyen, kb negyedévente, félévente, mikor hogy alakul.
2019. nov. 4. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!