Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem eszik a kajabol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem eszik a kajabol?

Figyelt kérdés

Egyutt elunk a baratommal, rendszeresen szinte mindennap fozok neki, de rengeteg hust dobaltam ki a kukaba meg maradekot. O egyszer ha eszik belole en max ketszer.

Kerdeztem hogy szarul fozok e, mert probalok mindig olyan kajat csinalni ami fogahoz valo de meg igy se evett belole kettonel tobbszor, es ennek az e az oka hogy szarul fozok e? Nem, izlik neki nincs vele gondja...

Jo... tegnap neki altam este 7kor porkoltet csinalni, 8kor fel is lett rakva, feltizenegyre kesz is lett. Kerdeztem elotte h kivanja e ezt a kajat mondta h igen szereti. Megcsinaltam, keszen lett.....

Nem evett belole.... de meg meg se kostolta...... hat az ejszaka kozepen nem akartam cirkuszt csinalni hogy az agyba boritom a kajat de nagyon ideges lettem es rosszul esett hogy erolkodok itt neki az allando fozogetessel, meg kedvere tegyek kaja ugyben mert rengeteget dolgozik es nem mindig jut el addig hogy egyen egesz nap valamit...

Mondtam is neki hogy minek erolkodok, es meg neki allt feljebb hogy akkor tobbet ne fozzek neki.... en nem szoltam hozza ..... jobbnak lattam..... lefekudtunk kiskutyammal es aludtunk....

O meg akkor is tett egy megjegyzest hogy “ezert most biztos megerte”

Szerintetek en vagyok mar tenyleg a hulye??? Akiknek adok a velemenyere elmeseltem nekik mert kerdeztek min dlok fulok az egyik azt mondja tenyleg bunko viselkedes volt a reszerol a masik meg az hogy “engedjem el”. “Majd eszik belole ha akar” ...... de erre az volt a valaszom hogy hederzgethettem volna en is a tv elott ha igy alltam volna hozza h eszik azt amit akar pl.....

2019. okt. 11. 13:25
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

A kostolas nalad fel tanyerral jelent?

Nalam egy falatot 😊

Es ezt sem teljesen ertem hogy jon ide a 3-4 nap????

2019. okt. 12. 17:31
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy a kettőnél több... Akkor úgy kérdezem, életszerű, hogy beviszel neki egy villán egy darab húst? :D
2019. okt. 12. 18:55
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, tőlem lepontozhatsz mindenkit, akkor is csak az jön le a kérdésedből meg a kivagyi stílusodból, hogy házisárkánykodsz felette.
2019. okt. 12. 18:56
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

7-kor már szerintem ne kezdj el olyan kaját főzni, ami ilyen sokáig tart. Pl. marhából a pörköltet mi is kb. 2 óráig főzzük, különben rágós. Meg sokkal jobb, ha lassan rotyog, nem hirtelen fő.

De tuti nem állnék neki ilyen kajának este 7-kor.

És amúgy igen, majd eszik belőle (este fél 11-kor én sem ennék pörköltet, inkább elvinném másnap).

Vagy legközelebb hívd fel telefonon, hogy kér-e vacsorát, ha hazaér.

2019. okt. 12. 22:24
 35/39 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Egyrészt sehol nem írtad, hogy este 7-re érsz haza, másrészt teljesen felesleges lekezelő stílusban privát üzenetet írogatni, meg uramozni.

2019. okt. 13. 15:04
 36/39 A kérdező kommentje:
😂
2019. okt. 13. 21:14
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
Szánalmas vagy.
2019. okt. 13. 21:34
 38/39 anonim ***** válasza:
80%
Csak pattogsz és kivagyiskodsz, ahelyett, hogy elgondolkoznál a válaszokon. De lehet, hogy eddig nem értetted, akkor írok a te stílusod szerint......... 😂 .......
2019. okt. 13. 22:42
 39/39 anonim ***** válasza:
90%
Csak magadnak csinàlod a problémàt. Ha ilyen urasàg/ vàlogatós/ finnyàs/ akàrmi, egyszerűen ne főzz rà. Oldja meg magának. Felnőtt ember, eszik amit akar amikor éhes. Vagy pattogsz és hisztizel tovàbb- feleslegesen.
2019. okt. 14. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!