Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem eszik a kajabol?
Egyutt elunk a baratommal, rendszeresen szinte mindennap fozok neki, de rengeteg hust dobaltam ki a kukaba meg maradekot. O egyszer ha eszik belole en max ketszer.
Kerdeztem hogy szarul fozok e, mert probalok mindig olyan kajat csinalni ami fogahoz valo de meg igy se evett belole kettonel tobbszor, es ennek az e az oka hogy szarul fozok e? Nem, izlik neki nincs vele gondja...
Jo... tegnap neki altam este 7kor porkoltet csinalni, 8kor fel is lett rakva, feltizenegyre kesz is lett. Kerdeztem elotte h kivanja e ezt a kajat mondta h igen szereti. Megcsinaltam, keszen lett.....
Nem evett belole.... de meg meg se kostolta...... hat az ejszaka kozepen nem akartam cirkuszt csinalni hogy az agyba boritom a kajat de nagyon ideges lettem es rosszul esett hogy erolkodok itt neki az allando fozogetessel, meg kedvere tegyek kaja ugyben mert rengeteget dolgozik es nem mindig jut el addig hogy egyen egesz nap valamit...
Mondtam is neki hogy minek erolkodok, es meg neki allt feljebb hogy akkor tobbet ne fozzek neki.... en nem szoltam hozza ..... jobbnak lattam..... lefekudtunk kiskutyammal es aludtunk....
O meg akkor is tett egy megjegyzest hogy “ezert most biztos megerte”
Szerintetek en vagyok mar tenyleg a hulye??? Akiknek adok a velemenyere elmeseltem nekik mert kerdeztek min dlok fulok az egyik azt mondja tenyleg bunko viselkedes volt a reszerol a masik meg az hogy “engedjem el”. “Majd eszik belole ha akar” ...... de erre az volt a valaszom hogy hederzgethettem volna en is a tv elott ha igy alltam volna hozza h eszik azt amit akar pl.....
Próbálj kisebb adagot főzni.
Ha te is maximum kétszer eszel belőle, tőle miért várod el, hogy a sokadik napon is ugyanazt egye?
Fél 11-kor pedig én sem ennék pörköltet.
Mindennap friss kaja van nem sokadszorra eszi ugyanazt. Azert van kidobalva a sok maradek, vagy a kiszamithatatlansag miatt kiveszem a fagyobol a daralt hust spagettinek aznapra es nem ker spagettit se akkor se masnap es puff mar meg is savanyodott a hus repul a kukaba.
Hat ettol kisebb adagot sajnos nem tudok mar csinalni mert igy is kevesebb mint egy kilo husbol csinaltam a porkoltet h ne legyen tul sok, es sajnos jobb idobeosztas sincs mert nem irodan dolgozik h negykor vagy hatkor felall a szektol es hazajon hanem uzletet vezetet mellette maszekol! Este 7-8-9nel sosem er hamarabb haza es ehes szokott lenni akkor az ember egesznapos hjtas utan es szeretne a szendvicsen kivul mast enni.
Ezek szerint csak en rugozok ezen hogy nem a kaja adag a lenyeg amit kiragadnak a valasadok hanem hogy meg arra se meltatta a porkoltet ( amit meg nem csinaltam soha ) hogy megkostolja? Egy darabka hustol semmi baja nem lett volna ejszaka ha megeszi! Ez nekem inkabb kicsit maskepp jon le de szarul esett mert nem mondott se indokot se semmit hogy miert nem... mert a szep szobol ertek de ha nem mondd senki semmit a kisujjambol nem tudom kiszopni hogy mi a baja a masiknak( altalanossagban idegeneknel is.) es szerintem itt is elso a kommunikacio es meglehet mondani normalisan h koszonom de nem ennek most belole mert ejszKara nem akarok bezabalni!
Hogy savanyodik meg a hús? Nem hűtőben tartod?
Ha 9-re ér haza, miért másfél órával később van kész a vacsora?
Elkenyeztetett baratod van. Az anyja eleg magasra tette a lecet, neked azt kell megugranod, mert kulonben sosem lesz elegedett veled. Tetszik, nem tetszik, de az anyjahoz mer teged.
Nem muszaj megfelelned neki, ez rajtad all. De tudd, hogy o ezt sose fogja a szeretet jelekent ertekelni, hogy etelt teszel az asztalra, mert o ennel sokkal tobbre is azt mondana, hogy ez alap. Nehez dolog, mert ez egy olyan elvaras veled szemben, amihez nem erdemes felnoni. Nem egymast kerestetek, de ez eddig nem derult ki. Most mar igen.
43F
"kevesebb mint 1 kiló húsból..."
Fél kilóból csinálok pörköltet, hárman két napig esszük.
Szerintem sok az a kiló hús ha csak ketten vagytok. Nem csodálom ha másnap már nem eszi, nem kívánja.
De egyébként is mit erőlteted? Nem kéri! Érted? Az azt jelenti hogy nem kéri és kész. Mit akarod megtömni mint egy kacsát.
Ne főzz minden nap, felesleges.
Ne fozz neki én se szeretem ha foz a párom
Ma csinált rakott krumplit. Szeretem de nem vagyok oda erte. Elmentem enni kajaldaba ott volt a friss kaja sok féle kivasztottam megettem.
Ez a fozocskezes felesleges
Mit kell három órát főzni egy pörköten? Szerintem a felismerhetetlenségig főzted es az a baja hogy nem evett normál időben vacsorát ami este kb fél nyolc - kilenckor tálalunk nem tizenegykor.
Maximum másfél óra egy öreg marha, de a szarnyas sokkal korábban kesz van, nem tudom mit kell főzni ilyen soká, biztos alapos akarsz lenni, és oda figyelsz de ez túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!