Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok a ti párotok is mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a ti párotok is mindig akkor eszik mikor ti? Mindenből kér egy falatot ha esztek?

Figyelt kérdés
Azt mondja fogyózik de a nuttelás kenyeret ha én eszek neki is kell de azt mondja ne sajnáljam róla. Még akármit megkívánok neki is kell. Csak számomra idegesítő? Lehet hülyeség és csak felfújom.
2019. jún. 22. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nőként, de nekem a macskám ilyen.
2019. jún. 22. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát az én férjem tudja, hogy ami az enyèm az az enyém. Ha csinàlok egy szendvicset megkérdezem kér-e, amennyiben nemet mond így járt. :) mondjuk én nagyon haspók vagyok. Nálunk nincs olyan, hogy 1 pizzán osztozunk. 1-1 minimum
2019. jún. 22. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk alap, h ha egyikünk csinál mondjuk egy szendót, megkérdezzük a másikat is, h kér-e. Fura, ha máshol ez fel sem merül...
2019. jún. 22. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mindig, ritkán van, amikor együtt ebédelünk, mivel én reggel 8-ra járok dolgozni, ő meg leginkább 13.30-ra. Amikor meg itthon vagyunk is általában az ebéd és kérdőjelesen a vacsi a közös, mivel mikor én reggelizem, ő még alszik. Párom meg olyan 5 és 6 között szokott vacsizni, de inkább 5 és fél 6 környékén, nekem ez még korán van, ez inkább nekem uzsonnaidő. Vacsizni én 7 és fél 8 környékén szoktam.

Mond meg a párodnak, ha fogyózik, akkor ne egyen nutellát, mert csak vissza fog hízni. A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik. Ha meg nasizhatnéka van, akkor vegyen a Lidl-ben 81%-os J.D.Gross étcsokit, abból elég egy kocka és elveszi az édesség utáni vágyát.

2019. jún. 22. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Én most éppen vacsizni vagyok mert párom volt a konyhában akkor be se mehetek nemhogy enni.
2019. jún. 22. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Idő sincs megkérdezni mert ha hallja hogy zörög a tányér vagy a kenyereszscsko esetleg ott van a konyhában akkor egyből mondja hogy adjak neki is egy harapást az enyémből vagy csináljak neki is. Még a reggelit is az ágyba viszem neki kérés nélkül. Sajnálva nincs előle. Ha meg együtt eszünk képes fogni az egyik kezem meg simogatni. Volt hogy a talpam akarta evés közben az asztalnál masszírozni. Rászóltam hogy legalább éves közben ne keresse az érintést. Hadd étkezzek már nyugodtan. Szinte rosszul esik neki ha rá van szólva.
2019. jún. 23. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha együtt vagyunk itthon akkor általában együtt is eszünk!Mi későn fekszünk,így előfordul hogy a vacsi külön van,mert én farkas éhesen érek haza melóból!Viszont ez nálunk egyáltalán nem téma!Ha momdjuk sültlrumplit sütök,kicsivel tóbbet csinálok,akkor is ha ő azt mondja nem kér mert úgyis ráfanyalodik!Fordított esetben ő is ad a kajájából ha épp nem vagyok éhes csak egy falatot kívánok meg!Szerintem ennél nagyobb problémak is léteznek!
2019. jún. 25. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!