A párotok, férjetek mennyi időt tölt a babával? Kiveszi a részét sok mindenből? Mennyire szoros a kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
Szeretném majd tudatosan néha a babát a páromra hagyni,nem hosszú időre,de fontosnak tartom,hogy nagyon szoros kapcsolat alakuljon ki köztük. Lehet ezt valamilyen szinten tudatosan csinálni?2013. júl. 24. 20:52
1/4 anonim válasza:
csak akkor ha a férjed is partner ebben.
az én férjemre szó szerint rá kell tukmálni olykor a gyerekeket..
2/4 anonim válasza:
Dettó :-)
A minap elmentünk a nagylánnyal tornacipőt venni a sulira- most lesz elsős- és a kicsiket itthon hagytuk (4,2 évesek,és 5 hónapos). Ha sírni kezd a kicsi,nem tudja mit kezdjen vele. Elmondom neki 5x hogy evett,tiszta a pelenka,ha sír,vegye fel esetleg itassa meg. De Ő "jaj,nem,én nem tudok vele mit csinálni ha sírni kezd,én ott hagyom,én kimegyek,itt hagyom" Mire vissza jöttünk,a kicsike a kiságyban üvöltött- felvette,megitatta,aztán feladta (a földön hagytam,had mozogjon). A nagyobbakkal már jobban el van. 1 éves gyerekkel már hamarabb vállalja hogy itthon marad :-)
3/4 anonim válasza:
Amúgy elég szoros kapcsolat alakul ki köztük,ne aggódj! Nem kell ráhagyni a gyereket ahhoz,hogy kialakuljon egy kötelék apja és gyermeke közt :-)
4/4 Gyönyörűséges válasza:
nekem nagy szerencsem van a ferjemmel, rengeteg idot tolt a 14 ho apos lanyommal. Az etelt is el tudja kesziteni bar en mindig elore megcsinalom :) hazajon munkabol 5-kor egyutt esznek majd egeszen este 8-ig egyutt vannak a kertben,setalnak,boltba mennek,kerekparoznak stb. Pici baba koraban is rengeteget vitte egyedul mindenhova, kendoben hordozta. Nagyon szoros a kapcsolatuk, furdetni is csak apa szokta. Nem vagyok feltekeny a kapcsolatukra, sot kifejezetten boldogga tesz h inkabb van a lanyaval mint a net es a tv elott. ezt egy ferfinek belulrol kell ereznie hiaba erolteti az anya ha nem akar sokat vele lenni. ami tanacsot kaptam a szules utan az az volt h soha ne oktassam ki ha valamit kicsit benan csinal az apa, dicserjuk,batoritsuk es ne pelenkazzuk at pl rogton az orra elott h na ezt se csinalta meg rendesen hanem fogadjuk el igy es ennyi :) soha nem kritizaltam es szerintem ez is kozrejatszott abban h sokkal rutinosabb es batrabb ha kettesben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!