Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi grammot eszik meg a...

Mennyi grammot eszik meg a babatok normalis kajabol egy alkalommal (nem egy napra gondolok)?

Figyelt kérdés
mi mar 1honapja kezdtuk a hozzataplalast,de meg csak egy kb.50grammot eszik meg egyszer.mondjuk.reggel 7kor szopi,utana 9kor babajoghurt8belereszelek almat)ez kb 50gramm,utana szopi,1kor fozi kb.50gr.utana szopi,4kor leves utana szopi,es utana mar csak szopi.nem akar tobbet enni,ezt is sok nehezseggel eszi meg,de nem adom fel;)kivancsi vagyok kb nalatok ez,hogy van.mennyi grammto kene megennie,hogy kivaltsak egy szopit.amugy 6es fel hos es mar majdnem 10kilo.a gyarapodassal nincs problema.
2009. ápr. 1. 05:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 6 hós múlt,és majdnem 10 kg,ő tápszert kapott,és 4 hós kora után kezdtem hozzátáplálni.Reggelire még tápszert kap,210 ml-t,és utána csak délben eszik 180-200 gr főzeléket,uzsira gyümölcsöt,a mennyiség kb.mint egy üveges,és vacsora tejpép.Talán az a gond,hogy már 3 féle kaját kap a babád egy nap,de még mindig szopizik utána.Én úgy tudom,ennek az a "jó" menete,hogy csak akkor kezded el a következő étkezés kiváltását,ha az előző már szopi/tápszer nélkül csak az "új" ételből áll,és megeszik annyit,hogy elég legyen neki az egy étkezésre.Ami érdekelne,hogy hol lehet olyan babajoghurtot kapni,amit már ehetnek ilyen korban,és hogy milyen levest eszik a babád?
2009. ápr. 1. 08:28
 2/2 A kérdező kommentje:
en jappanban elek,itt 6hos kortol vannak baba jogurtok,es tengeri zoldsegbol ami porra van daralva es azt ha leontod meleg vizzel leves lessz.tele van vit.es mineral.kkal.azt szoktam suriteni krumlival vagy rizzs lisztel,ami aztanitt van boven.eleinte csak 1dolgot adtam neki.azt tudom,hogy 50gramm meg nem eleg a kivaltasra,azert kerdeztem mennyi is az az adag amikivalthassa.a babad jo evo,orulj neki;))remelem miis belwjovunk.
2009. ápr. 1. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!