Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem eszik a kajabol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem eszik a kajabol?

Figyelt kérdés

Egyutt elunk a baratommal, rendszeresen szinte mindennap fozok neki, de rengeteg hust dobaltam ki a kukaba meg maradekot. O egyszer ha eszik belole en max ketszer.

Kerdeztem hogy szarul fozok e, mert probalok mindig olyan kajat csinalni ami fogahoz valo de meg igy se evett belole kettonel tobbszor, es ennek az e az oka hogy szarul fozok e? Nem, izlik neki nincs vele gondja...

Jo... tegnap neki altam este 7kor porkoltet csinalni, 8kor fel is lett rakva, feltizenegyre kesz is lett. Kerdeztem elotte h kivanja e ezt a kajat mondta h igen szereti. Megcsinaltam, keszen lett.....

Nem evett belole.... de meg meg se kostolta...... hat az ejszaka kozepen nem akartam cirkuszt csinalni hogy az agyba boritom a kajat de nagyon ideges lettem es rosszul esett hogy erolkodok itt neki az allando fozogetessel, meg kedvere tegyek kaja ugyben mert rengeteget dolgozik es nem mindig jut el addig hogy egyen egesz nap valamit...

Mondtam is neki hogy minek erolkodok, es meg neki allt feljebb hogy akkor tobbet ne fozzek neki.... en nem szoltam hozza ..... jobbnak lattam..... lefekudtunk kiskutyammal es aludtunk....

O meg akkor is tett egy megjegyzest hogy “ezert most biztos megerte”

Szerintetek en vagyok mar tenyleg a hulye??? Akiknek adok a velemenyere elmeseltem nekik mert kerdeztek min dlok fulok az egyik azt mondja tenyleg bunko viselkedes volt a reszerol a masik meg az hogy “engedjem el”. “Majd eszik belole ha akar” ...... de erre az volt a valaszom hogy hederzgethettem volna en is a tv elott ha igy alltam volna hozza h eszik azt amit akar pl.....

2019. okt. 11. 13:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon gázos vagy.

Este 11-kor pörköltet enni?

Hogy bírja ki melleted egy napig is?

Őszinte részvétem a barátodnak.

Egyedül élek magamra főzök.

Igyekszam annyit amit 1x-re megszem.

Ha sikerül 2x nem szívesen eszem belőle.

3x biztosan nem inkább kidobom.

Nem tudsz a hentesnél 30 deka húst kérni. Az két szelet. 2 embernek 1 evésre pont elég.

Megfőzöl egyszerre egy fél kilót?

Az sem baj. felét fagyaszd le.

Miért nem tartasz férfi helyett kutát vagy malacot? Azok minden megzabálnak.

2019. okt. 11. 17:00
 22/39 anonim ***** válasza:
86%
Jobban jártál volna, ha főzés inkább szexeltel volna vele ennyit
2019. okt. 11. 17:04
 23/39 anonim ***** válasza:
76%

""es szerintem itt is elso a kommunikacio"" - de hallod, miert nem vele beszelsz? Nem az ejszaka kozepen, hanem mondjuk itt a hetvege, biztos van olyan nap amikor nem dolgozik, nyugodtan leulteted, kedvesen ramosolyogsz, kezedbe fogod a kezet, es elmondod neki a bajodat. Majdnem ugy ahogy azt nekunk ide kiirtad. Lefogadom, hogy a pasidnak fogalma sincs hogy neked ez milyen tortura meg mekkora problema. O nem tud rola, te meg valamit elkepzelsz, ami nem ugy sul el ahogy szeretned (hisz a pasidnak fogalma sincs) te meg besertodsz. Szerintem ezt te liheged tul. Gondolj bele, elvileg egyutt eltek. Most meg csak rovid ideje, de mi lesz mikor mar evek ota, minden alkalommal amikor tunderkedsz a konyhaba annak az lesz a vege, hgoy besertodve lefekszel a kutyival aludni?

A tobbit pedig mar leirtak. Vegyel kevesebb hust, ha sok, fagyaszd le. Varjuhust kell max 4 orat fozni, porkoltnek max 1 ora eleg :D

2019. okt. 11. 19:20
 24/39 anonim ***** válasza:
65%

Jóval kisebb adagokban kellene gondolkodnod, ez a "kevesebb mint egy kg" nem az. Èn is fèl kg-ból főzöm ötünkre (3 gyerek) ès mèg abból is marad másnapra valakinek. Szóval nektek is nagyon max fèl kg bőven elèg. Meg ha látod, hogy az úgy sok volt, akkor legközelebb csökkentsd az adagot, nem olyan bonyolult ez.

Azèrt kar veszekedni, mert egyből nem kèr belőle, el lehet tenni azt a pörköltet másnapra. Sőt, pörit bátran lehet fagyasztani is.

2019. okt. 11. 20:03
 25/39 A kérdező kommentje:
Sokak kerdesere a valasz: azert kezdem el este hetkor a vacsit mert AKKOR EREK HAZA munka utan. Micsoda meglepetes.........
2019. okt. 11. 22:04
 26/39 anonim ***** válasza:
97%
De mi tartott fél 11-ig? És miért nincs annyi eszed, hogy ma csináld meg a holnapi kaját, azaz amikor hazaér, a tegnap megfőtt kaja otthon várja. Kis adagokat csinálj, fagyassz stb. Ha pedig így is válogat, mostantól ő főz és kész.
2019. okt. 11. 22:10
 27/39 anonim ***** válasza:
69%

1. Nem írtad, hogy este 7 kor rész haza...

2. Itt is berágsz... Gondolom a pároddal is ilyen vagy. Ahogy mi találjuk ki, hogy te este 7 re vagy otthon, úgy ő is legyen gondolat olvasó. Különben ott is így válaszolsz...

2019. okt. 11. 22:55
 28/39 anonim ***** válasza:
76%

Azon is èrdemes elgondolkodni, hogy èrdemes-e főznöd egyáltalán. Nem lenen-e èrdemesebb inkább kaját rendelte ezek mondjuk munkahelyre, ès akkor ebèbre észtek főtt ètelt. Ès akkor azt eszik, amit választ magának. Így hiába gazdaságosabb az otthoni főzès, ha kidobjátok egy jó rèszèt. Neked is jobb lenne, hogy nem ezzel kell töltenek az estèd.

Beszèljètek meg. De nem kell veszekedni, csak elmondani a latásmódod. Hogy sok kaját kidobtok, mert nem fogy el, meg ő alig eszik belőle, mi a vèlemènye. Hogy legyen, hogy lenne ezt jobb megoldani. Főzzèl-e te továbbra is, csak kisebb adagokat, vagy inkább rendelkeztek stb.

Elhiszem, hogy igyekezni próbálsz, hogy megfelelj neki, azèrt erőlködsz ezzel az egèsszel. De nem kell. Te is 7-re èrsz haza, nincs az korán, ès azèrt van más tennivaló is a főzèsen kívül. Pláne ha nincs is haszna annyira.

Szóval beszèljètek meg hogy tudnátok ezt optimálisabban megoldani.

2019. okt. 11. 23:50
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ugy néz ki a dolog, h este 7-re ersz haza es ahogy irod mindennap főzöl, na hallod.... Akkor mikor szexelsz a paliddal? Nem lesz jó igy hosszútávon
2019. okt. 12. 08:38
 30/39 anonim ***** válasza:
21%

Te ezt úgy gondoltad amúgy, hogy legalább kóstolja meg alapon még lefekvés előtt beletömsz egy fél tányérral? Vagy mi? Ezt te se gondoltad komolyan.

Ráadásul ha te sem eszel kettőnél többször egy kajából, neki miért kéne? Teljesen normális, hogy nem akarja 3-4 napig ugyanazt enni.

2019. okt. 12. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!