Miért csak a konzervet eszik ki a kutyám az elé rakott kajából?
Figyelt kérdés
9 hetes, és keverve adok neki konzervet és száraz tápot. Nem az összes étkezéskor, egy nap egyszer-kétszer. Viszont egy-két napja csak nyammog ha csak táp van előtte, ha keverve akkor meg csak a konzervet eszi ki belőle. Úgy olvastam, hogy a konzerv nem megfelelő tápanyagtartamú, ezért adtam keverve, hogy majd szépen lassan elhagyom. De így meg félek, hogy nem fog eleget enni. Mit csináljak?2009. máj. 17. 18:16
1/5 anonim válasza:
Ha éhes mindegy mi van előtte meg fogja enni. A kutyád válogatós, minél változatosabban etesd hogy azt szokja, és később nem lesz gond vele.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy kutyám akivel így jártam. Semmi baja csak már unja a száraztápot. Az enyém sem ette meg egy idő után amikor elé raktuk.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2009. máj. 17. 18:55
4/5 anonim válasza:
szia
ez kutyafüggő szerintem.
nekem az előző kutyám egészen pici korától nem ette a száraztápot,csak a konzervet és a husit.Száraztápot csak akkor ha nagyon rájött.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye kérdés, de akkor így is megkap mindent amire szüksége van a szervezetének?
2009. máj. 17. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!