Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változtatott meg a párod leginkább ami az együttélést illeti?
Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 17:14
1/3 anonim válasza:
Semmiben. Mitóta együtt élünk szabadabbak vagyunk. De nem sokat kellett idomulnunk egymáshoz, mert eléggé hasonlóan gondoljuk a dolgokat. Ő változott annyiban, hogy több zöldséget eszik, de ezt is magától, sose kértem. Csak csináltam magamnak, ő meg elkezdett rájárni, így már vele is számolok, ha ilyesmit csinálok.
2/3 anonim válasza:
Semmiben. Elég hasonlóak vagyunk. A takarítás terén volt némi konfrontációnk. Korábban egyedül élt, megvoltak a szokásai, mit hogyan csinál, én pedig máshogy csinálom. Ezt nehéz volt elfogadnia.
3/3 Rathgo válasza:
Már képes vagyok egyszerűen csak hallgatni a hülyeségeit kommentár nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!