Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érdemes így megpróbálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így megpróbálnom párommal az együttélést?

Figyelt kérdés
Hamarosan lenne lehetőségünk egy albérletbe összeköltözni, de az utóbbi időben nagyon elbizonytalanodtam. Lassan 2 éve leszünk együtt és még mindketten szüleinknél élünk. Párom és a szülei is azt hitték, hogy hozzájuk fogok költözni előbb utóbb. Ők családi házban laknak és a felső szint a miénk, de a konyha, mosógép közös és nincs külön bejárat fennt. Szóval bármikor fel tudnak jönni a szülei, főleg anyukája. Sajnos sosem tudtam beilleszkedni közéjük és mindig vendégként éreztem magamat, ha kimentem. Meg is romlott a kapcsolatom egy idő után a szüleivel, mert keveset mentem/megyek ki még mindig hozzájuk. (Most már csak hétvégente egy éjszakára) Ez annak is köszönhető, mert anyukája állandóan beszólogat nekem és semmi nem tetszik neki, amit csinálok. Párom viszont sosem védett meg és állította le hogy ne szóljon bele az életünkbe. Én alapból zárkózott csendes természet vagyok és ez az ami zavarja őket, mert nem nyitottam sose feléjük, viszont előző barátnői meg mind nyitott, beszédes volt. A másik hogy párom ha ketten is vagyunk nem segít semmiben. A mosogatnivalót az asztalon hagyja, takarítani sose szokott és a ruháit mindig anyukája rakja el a szekrényébe. Sokszor kiakadtam már hogy folyton a kosz, rendetlenség vár ha kimegyek és egész héten nem csinál semmit. Anyukája nagyon kiszolgálja, de fennt ő se szokott takarítani. Ő már nagyon várja, hogy együtt éljünk de én egyre jobban félek, hogy majd a pótanyukája lehetek. Az elején még láttam benne a férfit , tudtam hogy vele lehet jövőt tervezni(komolyan gondolja velem és gyereket akar), biztos majd segíteni fog mindenben. De az utóbbi időben nem érzem, hogy biztonságban vagyok mellette meg hogy egy érett, önálló férfi. Szerintetek van ennek így jövője? Én 27 Ő 28
2019. szept. 30. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Tényleg kb. 2 év kellett hozzá, hogy ezt észrevedd? Nem vagy valami jó megfigyelő, Sherlock. Pedig az ilyesmi kb. max pár hét alatt feltűnnek.

Amúgy meg a puding próbája az evés. Ha olyan lesz amit gondolsz, akkor hazazavarod az anyjához, aztán ennyi.

2019. szept. 30. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A probléma első fele valóban megoldódik azzal, ha külön éltek a szülőktől és akkor nincs az anyja, hogy beszólogasson. A második felével kapcsolatban jogos a parád.

Le kéne ülnöd megbeszélni vele, hogy te elvárod, hogy a háztartást közösen csináljátok és hogy kinek mi az elvárása.

2019. szept. 30. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Keress inkább egy igazi férfit! Úgy 35-40 éveset. Ez csak a kisfiú...
2019. szept. 30. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
EZ nem kor kérdése. Idősebb pasik között is bőven van ilyen.
2019. szept. 30. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos "középkorú férfi az nagy királyság" propaganda :D Öncélú önhirdetés?

2019. szept. 30. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most lépj ki.

Abból indulj ki, hogy nem tudod a párod megváltoztatni.

Nem csinál házimunkát, a saját házában se. Biztos, hogy később se fog, a te dolgod lesz minden.

Az anyja pártját fogja, nem áll ki melletted.

Az külön konfliktus forrás lesz, hogy elköltöztök és albérletet fizettek.

27 évesen még pont időben vagy újra kezdeni.

2019. szept. 30. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én most menekültem el egy ilyen anyafüggő alaktól.

Voltam psyhiáternél ezzel a kérdéssel, azt mondta soha nem fog megváltozni, nem is tudná, hogy megkéne változnia, rá se tudod venni a változásra, mivel ő nem látja, hogy baj van. Azok akarnak változtatni, dokihoz menni akiknek az anyja bántalmazta őket, de Ő? Köszöni jól van, hisz a bálvány szuper anyu mindent megtesz, szeret engem, mit akarsz Te ott harmadiknak, csak a levegőt rontod. Nos ez van, így esély sincs a változásra, SŐT Téged majd jól lehúz semmi önbecsülésed nem marad, mivel nem Te vagy azon a helyen a párod mellett az életében ahol lenned kell hanem kedves anyucija. Mindenkinek a helyére kell kerülni, vagy mártír lehetsz, és egy idő után beleroppansz.

Változást kicsikarni azt mondta a doki 0%.😢

2019. szept. 30. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a te helyedbe kilépnék ebből a kapcsolatból.Soha nem fog megváltozni,anyuci pici fiacskája marad mindig,még akkor is ha különköltöztök.
2019. szept. 30. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen!

Én 7-es vagyok.

Az akiről meséltem egyedül él, több mint 20-éve. Csak a kedves anyicija oda jár a házába mindent megcsinál neki.

Mikor ott laktam, akkor is a fián lógott, és zsarolta mindennel. És persze a volt párom engedett neki, én meg le voltam sajnálva. Ha az anyja jól belém mart,soha soha nem állt mellém.

Betegek mind a kettem az anya és fia is!

2019. szept. 30. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A srác semmi mást nem fog keresni benned csak anyapótlékot. Egy közös lakásban közösek a feladatok, mindenki mosogat, takarít, főz, stb. Együtt sírtok együtt nevettek. Ha valaki semmit se csinál az már gáz..... Egyébként az ilyen többet lesz az anyjánál mint ott..... csak megjegyzem. Keress mást..... anyuka szoknyája mellől nem tudod elhúzni a srácot. önállótlan, sajnos be kell ismerni. Fenekét is kitörli az anyukája?
2019. nov. 18. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!