Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Félek, hogy csak én akarom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy csak én akarom az együttélést, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom 23 éves, nem dolgozik kb 5 hónapja. Pár hónapja meg fel is hagyott a munkakereséssel. Általában gépezik és néha segít a szüleinek. Egy betegsége miatt komoly fizikai munkát nem tudna végezni de így is sok munkalehetősége van amikkel nem él. Jelenleg vidéken él a szüleivel én pedig városon a húgommal.

A párom egy barátja tudna nekünk segíteni hogy olcsóbban találjunk albérletet és ahol élünk nem olyan brutálisak alapból az árak, pláne ha elosztjuk két személyre.

Előttem még vannak érettségik ami előtt nem tudok dolgozni, a párommal hétvégente találkozunk. Dióhéjban így állunk.

Én nagyon sokáig komolyan gondoltam az összeköltözést. Sokkal kényelmesebb lenne minden szempontból. Pláne ha találna a városban munkát de az ő részéről nem látom a törekvést. Olyan elrugaszkodott álmai vannak, mint idén nyáron kimenni külföldre valami szezonmunkára mikor tudja, hogy se pénze nincs az útra se ereje egész nap uborkát szedni pl. Nem tudom hogy beszéljek vele, hogy ne legyek sértő. Hogy lássa, hogy megértem, hogy beteg de a gyógyszereit is maga kell fizesse (a szülei sem állnak jól) és ha nem dolgozik nem lesz miből.

18/l (fél éve vagyunk együtt)

2018. máj. 28. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tipp kesobbiekre: tilos osszekoltozni (meg ugy a sajat joleted erdekeben egyutt is lenni) olyan pasival (plane felev utan), aki 23 evesen ott tart, hogy otthon gepezget anyuka penzen, es honapok ota fel is hagyott az allaskeresessel. Az ilyen cssk eltartot cserel, es hamarosan akar te is lehetsz az.
2018. máj. 28. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hogy mit tegyél? tanulj az érettségire, aztán menj el melózni. ha ott megismersz egy srácot, az már tuti nem egy munkakerülő suttyó lesz, szóval máris jobban jártál:)
2018. máj. 28. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Te sokkal èrettebb vagy. Ez mindig gond lesz. :(
2018. máj. 28. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj!

(És máskor legyél megfontoltabb!)

2018. máj. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!