Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együttélést hol lehet elkezdeni? Az albérletet is leszólják meg a szülői házat is. Ezenkívül?
Ahogy itt az oldalon kérdezgettem, az albérletet is leszólják, mert ha az albéletet fizetjük, soha nem lesz saját házunk, de a szülőkhöz meg véletlenül se költözzünk össze...
Ezekenkívül mégis milyen lehetőség van?
Én nem tudok másról.
22/L
Az albi jó, HA ketten vagytok ( mmint gyerek nélkül) , éstudtok spórolni önerőre.
Mi ezt tettük.
Amíg a hitelt vissza nem fizetted addig az nem a tied, ha elmarad pár részlet akkor lazán raknak ki onnan. Majd ha visszafizetted a beteges kamatos kamattal együtt, majd akkor esetleg a tied lesz.
Ha az alapján választanál helyet magatoknak, hogy mit nem szólnak le gyakorin, akkor a temetőben vegyetek helyet magatoknak, és költözzetek a koporsóba 3 méter mélyre 😃😃😃 itt kb ez a szint van sokaknál sajnos 😃
Szóval reálisan nézve a dolgot, jó az albérlet. Miért ne lenne jó? Főleg, ha tudtok félretenni idővel önerőre is egy saját lakáshoz 🙂
A szülőknél is jó, de ott elsősorban csak akkor, ha egy külön lakrészen tudnátok lenni, tehát van privát kis helyetek. Illetve azért jó, ha kevesebbet kérnek érte, mint amennyibe egy albérlet kerül, mert hallottam olyat is, hogy simán elkérték a teliárat érte.
Nekünk tökéletesen bevált a szülői házas megoldás. Fontos, hogy ez átmeneti legyen.
Akármit csinálsz az életben, lesz aki le fog szólni, nem ez alapján érdemes dönteni.
Ti tudjátok, hogy milyen albérletre lenne lehetőségetek, illetve hogy a szülőknél megoldható-e lakni, stb.
Nyilván a szülőknél, jah és mindenki a sajátjánál.
Majd ha összegyűlt elég pénz, szerintem akkor érdemes eleve komolyabban tervezni az életben valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!