Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együttélést hol lehet elkezdeni? Az albérletet is leszólják meg a szülői házat is. Ezenkívül?
Ahogy itt az oldalon kérdezgettem, az albérletet is leszólják, mert ha az albéletet fizetjük, soha nem lesz saját házunk, de a szülőkhöz meg véletlenül se költözzünk össze...
Ezekenkívül mégis milyen lehetőség van?
Én nem tudok másról.
22/L
Amig azzal foglalkozol, hogy ki mit szól le, jobb ha nem gondolkodsz együttélésen. Legalábbis nem egy párkapcsolatban.
Először tanulj meg együtt élni magaddal.
Mindkettő szituáció függő. Értelmes szülőkkel lehet értelmesen együtt élni, persze ha ti is valóban felnőttetek. Szabályok kellenek. Ennyi. Nem az ördögtől való való más felnőtt emberekkel együtt élni, csak divat lett leszólni. Szerintem meg cikibb sanyarogni egy albérletben, amikor jobb helye is lenne a pénznek, mikor lenne tető a fej felett.
Albérlet meg drága ez tény. De lassan, hogy ez is ciki legyen? Jaj. Ma már ennyi minden ciki? Nem tudtam. De...nem is érdekel.
Sajnos én pályakezdő könyvelőként, pontosabban csak adatrögzítőként nagyon keveset keresek, és csak fél éve dolgozok.
Albérletben soha nem jönne össze a pénz az önerőre.
Amúgy attól, hogy megkérdeztem, mert érdekelt, még nem mások véleménye szerint fogom alakítani az életem. Már így is úgyis el van döntve igazából.
Mi spec. szülőknél kezdtük.
Ki írtuk, ők is mi is. Nem lehetetlen az, de jó fejek voltak.
De a legfontosabb, hogy vágjatok bele, ha szeretitek egymást, ne azon filózz, hogy mennyi pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!