Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nőről vagy társról?
Mindkettőnknek van munkahelye változó időbeosztással.
Én úgy érzem hogy teljesen rám marad a házimunka és a ház rendben tartása is illetve a rend szinten tartása is.
Barátnőm úgy ahogy van összegyűrve veszi le a ruháját és teszi le sőt a szekrénybe is úgy teszi be. Vagy ha vesz valamit azt leteszi és ott marad hetekig.
Képes hetekig a hűtőben hagyni az ételmaradékot pedig szüleimhez a kutyának el tudná vinni mivel ő minden nap átmegy hozzájuk. Húgy kell szólnom érte hogy vigye át..
Ha én nem pakolnék simán úgy hagyna mindent ahogy van mert azt mondja majd ha lesz ideje megcsinálja mivel sokat dolgozik..
Sminkcuccok elől, az orvosi papírok az asztalon pedig majd csak egy hónap múlva kell. Amit hoz vagy vesz az csak lerakja az asztalra és ott marad..
Mondtam neki hogy én is sokat dolgozom de vannak dolgok amiket meg kell csinálni még munka után is Ezek után Bele se merek gondolni mi lenne a gyereke is lenne...
Nem érzem hogy az itthoni dolgokkal törődne bármennyire is; a kulcsszó Nincs ideje rá Pedig vannak olyan dolgok amit pár perc alatt is meg lehet csinálni például tévénézés közben mert arra azért van ideje..
31f
Inkább arról lehet szó, hogy a nő nem tud hova menni, ezért már csak kényszerből van együtt a kérdezővel. Ez magyarázat arra is, hogy mitől olyan depressziós, hogy megmozdulni sincs kedve. Írja is, hogy köztük sincs rendben minden. Vagyis ez egy teljesen rossz kapcsolat, csak finomított rajta.
Borzasztó dolog lesz évekig egy fedél alatt élni így ketten, hogy már nem hogy a szerelem, de a szeretet és a tisztelet is elmúlt. Csak kényszerből.
Sok sikert!
Igazad lehet. A szülői házba valszeg nem szívesen menne vissza, pláne, hogy 50km alrèbb lakik már, ott dolgozik stb, az albèrlet meg húzós anyagilag.
Pènzügyileg így jobban jár, csak èppen mentálisan meg tönkremegy.
Ez szerintem addig fog húzódni, amíg egy másik pasi színre nem lèp.
Addig meg olvasgathatjuk itt hetente többször a sirámot. :))
Jaja :))) Ha csak ezt a kèrdèst nèzem, nekem is az lenne a vèlemènyem, hogy egy trehany lusta disznó a csaj, szegèny pasi meg vezeti a háztartást egyedül. :) De mivel már több mint egy ève ontja magából a kèrdèseket, így tisztában vagyok az igazi hattèrrel, az itt okosan elhallgatott rèszletekkel. Mint pl. Amit meg is jegyeztem a maradèkokkal kapcsolatban, hogy ő is az anyjáèkkal dolgozik, ő is elvihetnè, szóval ha a maradèk hetekig a hűtőben van, az ugyanúgy az ő sara is.
Meg eleinte mèg az volt, hogy besegít a hazimunkába, itt meg úgy van előadva, hogy kvázi ő csinál mindent.
De nem tudom, ennek mi èrtelme? Èlvezi, hogy szidhatja valakivel/valakiknek azt aki jelenleg az èlete társa?
Beteg az egèsz.
Utolsó, te olvasni nem tudsz vagy mi?
Le lett írva, hogy a kérdező elferdíti a valóságot. Több hónapja, rendszeresen írogatja ki a kérdéseit, most az egyszer írta úgy, hogy egy-két válaszoló neki adott igazat.
Csak fura, mert legalább megváltoztatta volna a korát meg pár dolgot, de nem. Szóval nem túl okos a pasas...
Nem olvastam végig a válaszokat. Valaki az elején az ilyen lányok anyját emlegette. Erről annyit, nem lehet mindent neveléssel megoldani. Nekem fiam és lányom van.
Lányom hajlamos rá, hogy kupi legyen körülötte. Sokat nevelem! Fiamat sosem kellett, kiskorától kezdve pedáns, szereti a rendet. Szóval ugyanolyan nevelés mellett különböző a két gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!