Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi eset mit árul el egy nőről? Egy párkapcsolatról?
18 órára megbeszéltük megy kozmetikushoz. Van egy kislányunk; a lényeg én leszek vele, amíg ő elmegy.
17 órakor elmentem fodrászhoz, majd 17:24-kor csörög a telefon hol vagyok? Mondom 45-re hazaérek, oda fogsz érni (5-6 perces út kerékpárral). Kiakad, hogy ő nem megy. keresztbe teszek neki.
Hazaviharzok 44-re otthon vagyok. Mondom, menj vagy elviszlek autóval. De nem ő már nem megy, mert én keresztbe tettem neki. Miközbe mondom 2-szer is odaérsz. De ha kell elviszlek autóval, 2 perc és ott vagyunk. Oké csak nem.
Elmentem kaját csinálni magamnak. Aztán jön azzal, ha tényleg vinni akartam volna, akkor nem kaját csinálok. Akkor már nagyon ideges vagyok...
Valami más baja van, ezért húzta fel ezen magát, ami mondjuk nem volt jogos, hogy keresztbe tettél neki, mert az nem igaz. Én megkérdezném mi baja valójában.
Én akkor szoktam ok nélkül is puffogni már, ha nagyon nagyon feszült vagyok valamitől. Ezért gondolom, hogy nem hiszem, hogy az 5 perc a baja.
Neked adok igazat kérdező.Mondjuk, ha ezt a szinte utolsó pillanatban érsz haza dolgot sorozatosan csinálok,akkor viszont a párodnak kell igazat adnom.
Mondjuk mibe telt volna felhívni a fodrászt, hogy sorry 5 percet késik a párod? :D
1. Utasítsd vissza az efféle irracionális hisztit. Ez komolytalan, logikátlan hülyeség, kezeld is úgy. Ne hagyd, hogy ilyesmi hasson rád.
2. Keresd meg, hogy mi valójában a baja. Mert valami van, amit most épp ezen az infantilis módon töltött ki rajtad.
Sziasztok!
Én vagyok a feleség, sajnos ehhez hozzá szólók úgy gondolom én is, alapból 2 kislányunk van. Meg beszéltük , hogy ma megyek 17 órára a kozmetikába ő pedig utána megy fodrászhoz.
DE a párom, úgy döntöttem be ossza helyettem az időmet ő elmegy fodrászhoz és ad nekem 10 percet a kozmetikushoz, munka után "én" haza hoztam 2 két kislányunkat az óvodából iskolából , és sietek haza, hogy tudjak elmenni erre nincs itthon, fel hívom és azt mondja fodrásznál vagyok 16:50 re otthon vagyok, bőven el tudsz menni még 2x is a kozmetikába, teszem hozzá kb.15-20perc az út, de az nem számít, hogy én fáradt vagyok ,lányokat kényelmesen haza hozom neki, mindegy csak ne hogy már be ossza az időmet, mert neki fontosabb volt , hogy hamarabb elmenjen a fodrászhoz, rá adásul van telefon már a világon és minimum annyit mondhatott volna , drágám elmegyek hamarabb a fodrászhoz,ne várj, ha gondolod téged meg elviszlek autóval, nem ő e helyet szó nélkül be ül én meg legyek a megértő feleség. Amúgy meg mindig ez van, ki írja, ide, hogy más emberek mit gondolnak miért csináltam .
Kamu, kamu, kamu. Az út 5 perc, jó legyen 7.
És hívtalak. Nem vetted fel. Igen van telefon, hogy felvedd.
Amúgymeg felajánlottam, elviszlek AUTÓVAL!!
És ne írogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!