Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az alábbi eset mit árul el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi eset mit árul el egy nőről? Egy párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

18 órára megbeszéltük megy kozmetikushoz. Van egy kislányunk; a lényeg én leszek vele, amíg ő elmegy.

17 órakor elmentem fodrászhoz, majd 17:24-kor csörög a telefon hol vagyok? Mondom 45-re hazaérek, oda fogsz érni (5-6 perces út kerékpárral). Kiakad, hogy ő nem megy. keresztbe teszek neki.

Hazaviharzok 44-re otthon vagyok. Mondom, menj vagy elviszlek autóval. De nem ő már nem megy, mert én keresztbe tettem neki. Miközbe mondom 2-szer is odaérsz. De ha kell elviszlek autóval, 2 perc és ott vagyunk. Oké csak nem.

Elmentem kaját csinálni magamnak. Aztán jön azzal, ha tényleg vinni akartam volna, akkor nem kaját csinálok. Akkor már nagyon ideges vagyok...

2015. szept. 16. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi a franc? :D
2015. szept. 16. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
úgy hivják ezt, hogy tisztelet
2015. szept. 16. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
kislány nem foroghat minden a gyerekek körül, vegyél ki magadnak egy napot és menj el fodrászhoz, kozmetikushoz vagy nézz meg pár jó filmet!
2015. szept. 17. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!