Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az az eset amikor csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az az eset amikor csak a "pénzem" kéne?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt aki nagyon tetszett, sokáig szerelmes is voltam belé, de kicsit elutasító volt, úgy nem kerek-perec, de érezhetően.

Sokáig próbálkoztam, de a sok sikertelen próbálkozás után kezdett elmenni a kedvem, és bár még most is tetszik, most is örülnék ha köztünk több lehetne, de koránt sem érzem azt amit korábban.

A szomszédom egy nyugdíjas ügyvéd aki festményeket is gyűjt, egy igazi erődben lakik, de nagyon kedves ember, mamámmal volt jóba, és bár ő már nem él, de a jó viszony megmaradt a családdal.

A bácsi rokonai Amerikában élnek, Magyarországon nincs senkije.

Most 79 éves, és kórházba kellett mennie, tavaly vett egy 30-40 milliós Mercédeszt, de romlott az egészségügyi állapota, és képtelen vezetni, de eladni nem akarja.

Pénteken kórházba ment, és engem kért meg,hogy vigyem be az ő autójával.

Ez egy brutálisan nagy luxusautó, TV-től kezdve minden létező extra van benne, éppen csak főzni nem tud.

Egy ugyan ilyen autó: [link]

Ha a képen nem is jön át, de leírhatatlanul komoly, kívül-belül.

Nos a történet itt folytatódik.

Ahogy jöttem haza a kórházból (az öreg nélkül) kikkel találkoztam?Néhány "haverral" köztük ezzel a lánnyal.

25 éves kis "takony" vagyok ehhez az autóhoz, most kár tagadnom, de olyan vagánynak hittem magam,hogy maximum az zökkent ki ha felcsavarodok az oszlopra.

Ott van életem szerelme, mit csináltam volna?Eldobom őket egy darabon.

Ez megtörtént.

Útközben kérdezgettek a kocsiról, sunyi mosollyal csak azt válaszoltam, hogy jól megy, de gondolom a "haverok" nem hitték.(konkrétan nem mondtam ki,hogy a 80 éves szomszédomé)

Viszont ez a lány még aznap este rám írt facebookon (korábban SOHA nem írt rám), hogy kedves tőlem,hogy elvittem őket, eltudná viselni ha mindennap így érne haza, stb, és aztán egyre érdeklődött volt, csak 1 órát beszéltünk mert ment valahová, de percenként írt (máskor 5-10 percenként írt vissza)

Aztán megkérdezte,hogy amúgy mi a kocsim típusa, mert nagyon tetszik neki, én meg visszaírtam,hogy Omega.Opel Omega.(jól tudtam,hogy nem erre gondol)

Írta,hogy a Mercédeszre gondolt, mondtam,hogy az nem az enyém, erre már csak "ja értem" választ adott, és bár még mindig beszélgetünk, de már nem tűnik annyira intenzívnek, kicsit elhalónak érzem az egészet, ami kezd felhúzni.

Szerintem komolyan vette,hogy "jól megy az üzlet", és egyébként is furcsa volt,hogy ezután rögtön rám írt.

Én nem hittem,hogy tényleg van ilyen, lehet félreértem, de most őszintén, ez nem furcsa?(..és egyben dühítő)

2015. szept. 15. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Haver, ez a lány nem veled, hanem melletted akart VOLNA lenni, ha tiéd az S osztály.
2015. szept. 15. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
hát igen, csak a kocsi érdekelte, eléggé átlátszó volt a csaj részéről
2015. szept. 15. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez egy hülyepcsa.

Hagyd a francba, és keress egy értelmes lányt!

2015. szept. 15. 21:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Bár jól tudom,de azért megkérdeztem.

Komolyan, szomorú,hogy van ilyen.

Nem tudom mégis hogy tudna elviselni ha nem szeret, pusztán csak a pénzemért...(én még pénzért sem tudnék egy olyan nővel lenni aki nem tetszik és nem szeretem)

De lehet majd szólok az öregnek, hogy akadna neki friss hús,csak a Merci kint parkoljon :))

2015. szept. 15. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
A mai világban az ilyen emberek érvényesülnek. Látod, neked is ez a lány tetszik.
2015. szept. 15. 21:50
 6/10 A kérdező kommentje:
De nekem nem azért tetszik mert ilyen, hanem mert külsőre és belsőre is megfogott, ezen tulajdonságát pedig eddig nem ismertem.
2015. szept. 15. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki hogy ez most derült ki és nem hónapokkal később. Így mostmár legalább tiszta a fejed a lánnyal kapcsolatban és nyugodtan elfelejtheted. :)
2015. szept. 15. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Ismerkedj gazdag nokkel. Ok nem akarjak a penzed.
2015. szept. 15. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Gazdag nő vagyok és várom az érdeklődőket.
2015. szept. 16. 09:27
 10/10 anonim válasza:
2015. szept. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!