Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nőről vagy társról?
Mindkettőnknek van munkahelye változó időbeosztással.
Én úgy érzem hogy teljesen rám marad a házimunka és a ház rendben tartása is illetve a rend szinten tartása is.
Barátnőm úgy ahogy van összegyűrve veszi le a ruháját és teszi le sőt a szekrénybe is úgy teszi be. Vagy ha vesz valamit azt leteszi és ott marad hetekig.
Képes hetekig a hűtőben hagyni az ételmaradékot pedig szüleimhez a kutyának el tudná vinni mivel ő minden nap átmegy hozzájuk. Húgy kell szólnom érte hogy vigye át..
Ha én nem pakolnék simán úgy hagyna mindent ahogy van mert azt mondja majd ha lesz ideje megcsinálja mivel sokat dolgozik..
Sminkcuccok elől, az orvosi papírok az asztalon pedig majd csak egy hónap múlva kell. Amit hoz vagy vesz az csak lerakja az asztalra és ott marad..
Mondtam neki hogy én is sokat dolgozom de vannak dolgok amiket meg kell csinálni még munka után is Ezek után Bele se merek gondolni mi lenne a gyereke is lenne...
Nem érzem hogy az itthoni dolgokkal törődne bármennyire is; a kulcsszó Nincs ideje rá Pedig vannak olyan dolgok amit pár perc alatt is meg lehet csinálni például tévénézés közben mert arra azért van ideje..
31f
En egy hotelben dolgozom es tanusithatom. Ha nok vannak a szobaban, irto nagy a kupleraj allandoan, es talan 100-bol 2 az aki kepes a véres betetet becsomagolni wc papirba. Egyszeruen gusztustalanok a nok.
Az egyedulallo ferfiak rendesek, tisztak, nincs szemet szethajigalva mindenhova.
Szoval nem is ertem az egeszet. Ezeknek a noknek milyen volt az anyjuk?? Milyen nevelest kaptak?
32N
Van ilyen fajta ember, ezekre mondják hogy link, nem törődöm stb.
Pár éve randizgattam egy csajjal, már akkor feltűnt hogy rendetlen mint az állat mikor párszor nála a lakásán találkoztunk. Ruhák szanaszét, mosogatóban hegyekben az edények stb kicsit szégyellte is magát és betudtuk a "nem volt ideje rá" -nak. Akkor meg annyira nem is érdekelt mert ugye mással foglalkoztunk.
Aztán pár napra rá úgy adódott, hogy egy külföldi munka miatt elutaztam és két hétig nem találkoztunk.
Aznap beszéltünk telefonon, éppen evett a számítógép előtt ülve és én kérdeztem mit eszik. Mikor hazaértem egyből találkoztunk, mentem hozzá és látom hogy a két héttel korábbi kaja amiről kérdeztem hogy mit eszik, ott volt a maradék még mindig a tányéron a monitor mögött.
Konkrétan már fekete volt a penésztől az ételmaradék :D
Két hétig képes volt otthagyni, ennyire link csaj volt. Minden másban adott magára, de iszonyat rendetlen és lusta volt ha ilyenekről volt szó hogy összepakolni vagy elmosogatni.
Azért az asztalt el rakja maga után elmosogat vagy berak egy mosást és ki tereget.
Kampány szerűen takarít amikor tényleg már egy nap mire rendet tesz.
Mondtam neki hogy nem lenne egyszerűbb mindennap figyelni a rendre és nem kéne egy teljes napot arra áldozni hogy rendet teszel?- erre is az volt a válasz hogy neki nincs rá ideje hétközben..
Sőt a kettőnk közt nincs minden rendben akkor semmivel nem foglalkozik az itthoni dolgok közül..
Én is Megcsinálom Hogy figyelek a rendre pedig 16 órákat dolgozom ésmégis például tudok tévénézés közben ruhát hajtogatni vagy megigazítani az ágyat satöbbi..
Ha most ennyire nem tudja vinni a munka háztartás kettőst Akkor mi lenne ha még gyerek is lenne
Mi a kerdes? Megvaltozni valszeg sosem fog. Ismerek en is ilyen nőt, igaz csak egyet. De a lakasa az botranyos.
Viszont sok baratnőm panaszkodott hasonlo ferfiakra is. Velemenyem szerint ilyen emberrel keptelenseg lenne egyutt elni. Nekem legalabb is nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!