Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról a több ezer nőről, akik semmi kivetnivalót nem látnak Kenderesi fogdosásos ügyében?
Még a barátnője is mellette van, pedig eléggé védhetetlen az ügy: ha fizetős néni, ha csak egy másik vendég, szerintem senkinek nincs joga csak úgy letaperolni más embert.
Igaz, Kenderesivel lehet villogni, jön vele a pénz is, szóval ha nem az árufeltöltő Pisti vagy, akkor mindent lehet. Vagy mégsem? Szerintem mégsem.
Én úgy gondolom, hogy hibát követett el, de baromira felfújták az ügyet. Részeg volt gondolom, hirtelen tett egy meggondolatlan dolgot. Huszonévesen..
Ki nem csinált még hülyeséget?
A csaj pedig ahelyett, hogy ott helyben kikérte volna magának és pofán önti egy pohár vízzel, megy feljelentgetni.. Mit sugall ez? Ha problémád van valakivel/valamivel ne vállald fel magad hanem menj sunyiskodva a hatóságokhoz.
idiotak. nem ertem ezt en sem. baratnoje helyeben kirugtam volna amint kipattan az ugy. bar neki biztos probalta kimagyarazni hogy nem is ugy volt...
szerintem nem dolt ossze a vilag, taplok mindig is voltak es mindig is lesznek, kenderesi egy nagyon szerencsetlen helyzetben kovette el ezt a baklovest. egy egesz orszagot kepviselt es sportoloi minosegben volt ott. szabalyok vonatkoztak ra. ha elutazik maskor valahova a haverjaival annyi prostit vag gerincre ahanyat akar, de tegye ezt maganemberi minosegben, ne akkor, amikor az orszag szineiben egy vilagversenyen vesz reszt.
a bocsanatkerese pedig csak azt tamasztja ala hogy fogalma sincs mennyire paraszt. "helyi erkolcsi normakra" hivatkozik. mintha itthon nem lenne gond lanyok shegget fogdosni csak ugy. abszurd. egyik nyilatkozata uti a masikat, az egyikben veletlen volt es epp csak hozzaert, a masikban meg bevallotta hogy igen tett egy meggondolatlan mozdulatot. most akkor mi van? ha en artatlan vagyok akkor boszen tagadok minden nem ossze-vissza hablatyolok.
nem mondom, hogy vegzetes hiba, talan aranytalan is mar a felhajtas a tettel, de a fenti mondatabol az sut hogy jol kinezo, sportolo srackent akkora az egoja mint egy haz, es azt hiszi neki mindent lehet. nem baj, ha rajon, hogy ez nem igy van.
es remelhetoleg masok is tanulnak belole.
engem a vedelmezo nok (teljesen erthetetlen) kommentjeinel jobban triggetelt a kislanyos csaladapak "jhajj hat melyikunk nem csinalt ilyet ti se csak a felesegetek kivanjatok ahaha" fele kommentje... na az tenyleg undorito.
a nok meg lehet azert kommentelnek ilyet, mert valami hasonlo idiotaval elnek es valahogy meg kell gyozniuk magukat, hogy ez normalis, meg nem az o uruk az emeletes paraszt. (oh, de.)
Első, állítólag úszni röptette ki a mgyar állam, nem részegeskedni...
Nem gyerek, tudnia kell, hogy a tetteinek vannak következményei.
A nő pedig jól tette, hogy feljelentette, ez a helyes út.
Hogy a barátnője mellette van, az az ő dolguk. Senki nem lát bele a kapcsolatukba, ki tudja, milyen, mi történt velük. A barátnője privát személy, eleve nyilván nem akar a médiában szerepelni és főleg nem tovább erősíteni a balhét.
Nyilván helytelen, amit tett, de kicsit fel is van fújva.
Aki nő létére nem talál kivetnivalót ebben, annak kívánom tapasztalja meg, hogy milyen ha kéretlenül tapogatják. Nagyon helyes, hogy ügy lett belőle, legalább elgondolkodik az összes hasonló paraszt. Azért mert ismert nem tehet meg akármit, remélem ez most neki is leesett.
Egy nő nem tárgy akárhol él, akármivel foglalkozik, akár csador van rajta, akár miniszoknya.
Az "asszony" helyébe kivágtam volna. Hm, gondoljon már bele, fiúcskája elegy több ezer km-re és máris félrekúrna, ha lehetőség van, hisz az "asszony" úgysem tudja meg. (csak nem ilyenekről írt a Szepesi?)
Másrészt, az egy erősen másik kultúra és annak kell alkalmazkodni, aki éppen oda megy.
Persze mindenki követ el hibát, pláne egy huszonéve, de akkor is.
Negyedrészt, egy ilyen üggyel is tud ártani a jövőbeni (sporotlói)karrierjének és megítélésének.
az a normalis no, aki elnezi a fiujanak hogy az elso adando alkalommal mas nok shegget fogdossa?
meselj meg.
gondolom a megcsalast is el kell nezni ugye? jo asszony mindent megbocsajt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!