Szóval letisztultabb elemek és/vagy szokatlan szabás. Úgy látom nem igazán "bejövős" a tömegek számára, ha valaki ezekben mutatkozik a hagyományos öltöny és ing helyett.
Bizonyos állásoknál vagy eseményeken, vagy ahol dress-code van, ott bizony lehet, hogy nem megfelelő, mert szigorúan nézik az öltözéket és ha pl. egy álláshoz öltöny az előírás, akkor nem jó pont, ha már az interjún nem tartod be.
De önmagában elegáns és érdekes darabok, nekem biztos megakadna a szemem rajta, pláne, ha jól áll az illetőn. (Ezek elég rosszul néznek ki pl. egy elhízott vagy csak pocakos emberen... Ahhoz más szabás kellene.)
2016. dec. 22. 16:50
2/8 anonim válasza:
Az elsővel és a harmadikkal nincs semmi baj, elegánsak, sok helyre hordhatóak. A második véleményem szerint picit pizsamafelső beütést kelt.
2016. dec. 22. 17:03
3/8 anonim válasza:
Nekem személy szerint tetszik, de állásinterjúra nem mindenhová lesz jó.
2016. dec. 22. 17:56
4/8 anonim válasza:
A 2. kivételével teljesen vállalhatóak.
2016. dec. 22. 18:27
5/8 anonim válasza:
szerintem különlegesek, tetszenek nagyon
2016. dec. 22. 18:27
6/8 anonim válasza:
szerintem rendben van, azért ezek nem olyan extrém darabok..
2016. dec. 22. 21:14
7/8 anonim válasza:
Szerintem az első a legjobb, talán még én is felvenném. A 2. kicsit olyan arab világra emlékeztet, de engem ez nem zavarna. A 3. meg nem tetszik de mindenkki olyan ruhát vesz fel amilyet akar, szóval ha te ebben jól éreznéd magad, akkor hajrá, töb olyan emberre van itthon szükségünk, aki fel meri vállalni a stílusát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!