Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti mit gondoltok, ha...

Lányok ti mit gondoltok, ha egy fiú lábán papucsot vagy szandált láttok?

Figyelt kérdés

2016. júl. 12. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Szandálról semmit. Papucs a strandon oké, meg ha strandról jött vagy oda megy és azért nem vett fel mást, de egyébként simán az utcára igénytelenséget kelt.
2016. júl. 12. 19:36
 2/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Én alapvetően egyiket sem szeretem a hétköznapokon, de az egyik exem mindig papucsot hordott, úgyhogy ilyen szinten nem befolyásol. Nem lázadok ellene, nem teszem szóvá, de mélyen a szívemben elutasítom és ellenzem az ötletet. :D
2016. júl. 12. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem borzasztó mindkettő
2016. júl. 12. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont úgy vagyok vele mint az első.
2016. júl. 12. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
"Remélem megmossa a lábát, ha hazament."
2016. júl. 12. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
7 éves korig oké.
2016. júl. 13. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Szandálról semmi, legalább szellőzik a lába, papucsról mé hogy tesitanárom is sokszor strandpapucsban van :D
2016. júl. 13. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Én már sokat megéltem, a világ változik... és ki tudja, eljön majd egyszer olyan évtized is, amikor majd a nőknek kell zárt cipőben és zokniban végigcsinálni az egész nyarat, meg annak összes pillanatát, mert kis ficsúrok ezrei fogják önteni az éterbe, hogy: "cipő nélkül egy nő nem is igazi nő, nem eléggé nőies, egy trampli, milyen gáz má, és amúgy is undorító, mert mezítláb járni férfias dolog, azt csak férfiaknak lehet".

Amit ezek a taknyos károgó libák művelnek - miközben ők persze hátradőlve hűsülgetnek a szandálkáikban - az a közönséges szemétládaság netovábbja.

Kérdezőnek: Az a lényeg, hogy próbálj olyan papucsféleséget találni, ami normálisan néz ki. Nem könnyű, de ennyi a feladat.

Ez az egész őrület onnan indult ki, hogy valami tata visszeres lábain a barna trepli szandál a drapp zoknival tényleg hányinger látvány, de azért vannak alternatívák is... Évezreden keresztül a férfiak mezítláb jártak, hát pláne a nyári kánikulában. (Kényesebbek papucsban.) Ez a cipősdi mindösszesen a legutóbbi generáció évtizedes fejleménye (egyben lemajmolták nyugatról, ahol +16 fok a melegrekord), de nem fog tartani ez örökké, mert abszurdum, és ezek a mai fiúcskák is rá fognak jönni, hogy milyen hülyék is voltak anno, és teljesen feleslegesen szenvedtek nyaranta, mint az állat! Persze fiatal korban még hülye az ember az ilyesmihez, de majd rájön.

2016. júl. 13. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem létezik normális férfi szandál, szóval azt inkább skipeljük. Borzalmas.

A papucs elmegy a strandon, meg ha olyan helyen van, ahol ilyen laza öltözékben is lehet, pl nyaralás, a boltban, kutya sétáltatás közben stb. Ellenben a városban, étteremben stb. szerintem már nem megy el. Vannak kényelmes, szellős nyári vászon cipők férfiaknak is. Sokkal csinosabb. Vagy edzőcipő, azoknak a többsége is légáteresztő. Én is szoktam lányként nyáron zártabb cipőt húzni, mondjuk titokzoknival, teljesen kibírható.

2016. júl. 14. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember alkalomhoz illően öltőzik.

ez nálam nyáron a városba papucs rövid gatya.

az irodában laza öltöny.

A bányában pedig bányász gunya.

Itt mindenki írja hogy pacsker max a boltba meg ijenek. Nyilván ha normális ember akkor úgy öltözik ahogy neki jó,a munkhelyen pedig át öltözik úgy hogy ott megfeleljen. Nem értem miért dimezionálják túl ennyire.

2017. jan. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!