Mit gondoltok arról, ha egy fiú melegebb időben flip-flop papucsot visel?
"Szard le"
Szerintem le van az már szarva jó vastagon, keményen...
"főleg ha igényesen kinéző, bőr papucsot veszel"
Valóban a bőr lábujjközti gombagyűjtő fostaposó az igényesség csúcsa. Úgy tudom, a spanyol királyi udvar fogadásain is az szokott lenni a hagyományosan elvárt viselet a társadalom krémje számára.
Látom 3as te sem láttál még papucsot. :) Egy szilikon gyűrű öleli át a bőrt és abba csúsztatod a lábujjad, az említett gombásodás elkerülése végett.
De nyugi nincs harag beszólásodat felróvom tudatlanságod és/vagy éretlenséged jegyének. ;)
Nyilván attól függ, hova. A városban jönni-menni persze, munkahelyen lehet, hogy más az elvárás, és pl. esti színházba, elegánsabb rendezvényre nyáron sem oké.
De szerintem amúgy semmi baj vele.
#5: "Látom 3as te sem láttál még papucsot. :)"
Nem, édesapám, én még negyven év alatt sosem láttam papucsot!
"Egy szilikon gyűrű öleli át a bőrt és abba csúsztatod a lábujjad, az említett gombásodás elkerülése végett."
Attól aztán elkerül a gomba, legalább egy kilométerre! Még a piacon is szétválik előtted a csiperke! Az erdőben meg, ha kicsattogsz a fostaposódban, félreugranak előled a légyölő galócák!
"De nyugi nincs harag"
Szar is lenne, ha megharagudnál itt rám, nem tudnék aludni bánatomban vagy egy hétig!
"beszólásodat felróvom tudatlanságod és/vagy éretlenséged jegyének. ;)"
Túlérett vagyok én már, öcsisajt...
(A "felrovom" meg rövid O. Tudod, ha a böngésző aláhúzza pirossal, az nem sorminta.)
Akkor csak szimplán tudatlan vagy és egyszerű.:))
Nem itt kell viaskodni, te tényleg azt hiszed, hogy nő fél centit a farkad ha valakit leugatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!