Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolsz arról a több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról a több ezer nőről, akik semmi kivetnivalót nem látnak Kenderesi fogdosásos ügyében?

Figyelt kérdés

Még a barátnője is mellette van, pedig eléggé védhetetlen az ügy: ha fizetős néni, ha csak egy másik vendég, szerintem senkinek nincs joga csak úgy letaperolni más embert.

Igaz, Kenderesivel lehet villogni, jön vele a pénz is, szóval ha nem az árufeltöltő Pisti vagy, akkor mindent lehet. Vagy mégsem? Szerintem mégsem.

2019. júl. 30. 14:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
71%

Nem Dél-Korea, hanem Kína, de Ázsia, hasonló kultúra.

Egyik haverom a szállodában véletlenül rossz, a szomszéd szobába ment be. Nyitva volt az ajtó, azt hitte, hogy a szobatársa hagyta nyitva neki, mert nem vitt magával kulcsot (kártyát). Szóval bement egy tárva nyitva lévő szobába, ahol feküdt az ágyban egy nő és egy férfi (nem csináltak semmit, talán tv-t néztek). Amikor ezt észrevette, elnevette magát (nyilván saját magán, ill. a szituáción), bocsánatot kért és kiment, kb. 10-15 másodpercet volt bent. Félóra múlva kopogtattak az ajtaján, a szálloda egyik alkalmazottja, meg 2 rendőr. Mert megsértette, kinevette a szomszéd szobában lévő vendégeket, akik feljelentették. 17 órát volt a rendőrségen fogdában emiatt, mire valahogy sikerült kimagyarázni az esetet.

Ezek után én simán elhiszem, hogy tényleg nem csinált semmi illetlent a Kenderesi, csak a csaj kapott az alkalmon. A videófelvételen meg ugye biztos látszott, hogy hozzáért, amit el is ismert. De ez még nem jelenti azt, hogy szexuálisan zaklatta.

2019. júl. 30. 16:04
 22/36 anonim ***** válasza:
80%

Én nekem az nem teljesen tiszta, hogy most akkor csak véletlen a mosdóból kifele menet hozzáért a fenekéhez, vagy szándékosan tette és tényleg "alányúlt"?

Most az, hogy menet közben véletlen hozzáérek a másikhoz pont ilyen szerencsétlenül azt nem hinném, hogy ennyire fel kellene fújni, de ha valaki szándékosan letapiz, azt biztos képen törölném. És ez lenne a minimum, amit kapna. Lehet itthon is ezt kéne, feljelenteni az ilyen parasztokat, hátha észbe kapnának. Senkinek nincs joga a másikat taperolni az engedélye nélkül! A barátnője meg, ha ezek után mellé áll, akkor meg is érdemli. Szerintem itt nem véletlen hozzáérésről van szó, hanem tudatosan tette, csak nem hitte h ez lesz belőle. Hát egye meg, amit főzött!

2019. júl. 30. 16:18
 23/36 anonim ***** válasza:
73%
Fogdossa meg az ilyeneket Balázska, azt kívánom nekik!
2019. júl. 30. 16:33
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

Beismerte, hogy alányúlt.

Igazából szerintem azért jó, hogy így felkapták, mert kiderült ismét, milyen a tipikus, magyar néplélek, kultúra, amit a gonosz migránsoktól meg kell védeni.

A nagymacsó én-mindent-megtehetek a kiscsaj meg tűrjön magyar férfi mentalitás balkáni színvonala találkozott egy másik világgal. Ráadásul egy olyan világgal, ahol a feminizmus k...rvára nem dívik. Szóval ennyit erről, lehet feminácizni, de valami rettentő szégyen szerintem, hogy ennyire nem tud uralkodni magán valaki és még neki áll feljebb.

És igen, vannak nők-én is ismertem ilyet- akik férfiakat zaklatnak. Annak a nőismerősnek megmondtam a véleményemet, hogy szánalmas és gáz, amit csinál. Szóval itt nem férfiakra van kihegyezve a dolog.

54% Képzeld, el hogy édesanyádat fogdossa valami részeg. Így is semmiség?

2019. júl. 30. 16:34
 25/36 anonim ***** válasza:
91%

"szóval ha nem az árufeltöltő Pisti vagy, akkor mindent lehet"

Jajajaja amikor meg a világ női fel voltak háborodva a metoo kapcsán kitudodott zaklatásokon, akkor meg az volt a baj.

Foglalkozzatok már a férfiak viselkedesevel legalább egyszer az életetekben, mert ott jóval több szenny van, mint a nők férfiakra adott reakciójában.

2019. júl. 30. 16:38
 26/36 anonim ***** válasza:
15%
A csajt vlsz az zavarta, hogy az illető nem fizetett...
2019. júl. 30. 16:42
 27/36 anonim ***** válasza:
43%

Nos én amondó vagyok hogy ha bemész a férfi öltözőbe fa.sz.t fogsz látni. A hölgy nem egy pincérnőcske ha jól tudom hanem táncos lány egy lebujban. Persze akkor is szabály hogy nem fogdosod de... Ha én nőként nem akarom hogy tárgyként bánjanak velem nem tárgyként viselkedek.

A párja helyében én is azt nyilatkoztam volna hogy mellette állok mert mint embert ok nélkül meghurcolják. Viszont mint a párja itthon valószínűleg kiadnám az útját. Nem azért mert zaklatta a lányt hanem mert nekem nem fér bele a kapcsolatba más nők taperolása és a sztriptíz bár. Viszont ez én vagyok. A párja lehet megengedőbb ismerek olyat. De erőszaktevőnek kikiáltani valakit mert egy futó mozdulattal egy ilyen helyen hozzâ ért egy nő fenekéhez erősen túl megy egy határon. Főleg hogy sokan hangoztatják hogy itthon is így kéne. Tény hogy itthon túl lazák ezt illetően az írott és íratlan szabályok de nekem is fogták már meg a fenekem úgy hogy nem akartam és nem lettem tőle lelki sérült. Az engem jobban zavar hogy azzal nem foglalkoznak hogy mindezt párkapcsolat mellett tette.

És egy korábbi kérdés alatt már írtam. A véleményemnek semmi köze ahhoz hogy ő alfa vagy sem. Attól hogy sportoló még nem biztos hogy "alfa" bár az biztos hogy sok embernél többet tett le az asztalra. Végtelenül meggondolatlan és buta volt de nem tett semmi olyat amit másik három millió magyar férfi ne tett volna meg már életében.

2019. júl. 30. 16:51
 28/36 anonim ***** válasza:
37%

Nő vagyok de ezt már én is abszurdnak tartom pedig en aztán azt is utálom ha hozzámérnek csak pl a karomhoz.

Egyrészt a videót furcsa mód senki sem látta addig mindenki csak találgat. A hozzáért és az alányúlt között elég nagy a különbség.

Manapsag lassan akkor is kihivják a nők a ffira a rendőrt ha az ránéz. Kissé átestünk a ló túloldalára hogy mindenki mindenben szexuális zaklatást meg pedofíliát lát.

2019. júl. 30. 17:47
 29/36 anonim ***** válasza:
30%

A nő nem táncosnő volt hanem egy ott bulizó nő. De ha az lett volna sem lett volna joga megfogni a fenekét. A videó alapján ítélték el és ő is beismerte a dolgot, bár a szexuális zaklatás tényét tagadta, ugyanis ő ezt nem tartja annak, mint ahogy kis hazánkban sajnos ez még mindig nem számít annak.

Azért én megnézném, hogy Kenderesi hogyan reagálna, ha a nője fenekét egy lebujban megfogdosnák. Szerintem ő lenne az első, aki kiütné a tagot, aki hiába mondogatná, hogy véletlen volt. Mert az ilyen sosem véletlen.

Aki meg azt mondja, hogy elég lett volna felpofozni, gondoljon már bele! Adott egy kb 150 cm magas és max 40 kilós ázsiai nő meg egy batár magas európai úszó. Ki a fene merné pofon vágni? Pláne egy külföldi vendéget? Szerintem még a biztonságiak sem mertek/tudtak volna mást tenni, mint inkább kihívni a rendőrséget. Nagyon helyes is, tanulja csak meg, hogy a nők nem tárgyak. De nem fogja megtanulni, mert annyi esze van mint egy marék lepkének. Elfelejtette, hogy ez más kultúra? Ezzel a magyar nőket minősíti le. A barátnője is egy ilyen ostoba kis liba. Mondjuk meg is érdemlik egymást.

2019. júl. 30. 22:48
 30/36 anonim válasza:
50%
54%-os! Nem, én egy szexuális zaklatóhoz hasonlítottalak. A Kenderesi is így marad már majd meg mindenkinek.
2019. júl. 31. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!