Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem rég szakítottunk az exemmel,6 évig vo!tunk együtt abból 5,5 évig éltünk együtt. Vanegy 4 éves kislányunk.Most szakítottunk 3x.Mindhárom alkalommal hagyott elmenni, nem tett semmit,hogy maradjunk párnap után meg megbánta.Sok olyan dolgot eltűrtem amit más nem tűrt volna el szerintem.Most is az van,hogy hónapok óta irogatja facen,hogy megváltozott,megtudnánk oldani a problémákat csak akarni kell stb.De mindezt csak irogatja de nem bizonyít épp ellenkezőleg.Nemhogy bizonyítana,hogy jó apa inkább a gyereket is alig látogatja,mert én nemtudok visszamenni hozzá.Meg zsarol,hogy akkor a gyerekláthatásárólis lemond,mer nem akar engem látni .2019. aug. 9. 23:03
11/13 A kérdező kommentje:
Előzőnek válaszólva!Félreérted a dolgokat.Én vagyok a nő az igaz,de nem én teperek az exemért,épp ellenkezőleg ő teper utánam.Írogat mindenfélét,hogy oldhatnánk meg.Megromlott párkapcsolatok megoldásáról pszichológiai véleményeket,mit kéne tennünk,hogy működjön.Ő változott stb.De én már elmondtam neki,hogy már nem tudom úgy szeretni mint régen.De erre a válasza,ha adnák neki esélyt megváltozhatnának az érzelmeim is.De én szerintem már nem,meg bízni se tudok már benne.Mert a szakításunk óta nem tett semmi olyat,hogy bízhassak benne csak irogatott.
2019. aug. 10. 08:04
12/13 A kérdező kommentje:
Gondolom nem vagy már kis naív 20 éves. Ebben az esetben nem értem, hogy egy érett gondolkodású, felnőtt nő miért kapar olyan férfi után, akinek nem kell.
Utolsó kommentem erre írtam
2019. aug. 10. 08:10
13/13 anonim válasza:
Félreérthetően fogalmaztál először. Akkor viszont az a véleményem, hogy ne vedd figyelembe, vergődjön csak magában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!